Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν στην πόλη μου

    Από: Startup Team

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩ είναι το μότο μας και σε μια δύσκολη εποχή μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. Στο I.ΙEK D.O.M.I. συμβαίνουν υπέροχα πράγματα!

Θέλωντας να συνεχίσουμε με αισιόδοξη διάθεση και επιθυμώντας να προβάλλουμε θετικά πρότυπα, διοργανώνουμε συμμετοχικό διαγωνισμό με στόχο την προβολή “Καλών ειδήσεων”.

Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. τον Μάρτιο του 2014 θα προχωρήσει σε ανοικτό κάλεσμα με γενικό τίτλο:

Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν στην πόλη μου.

Γίνε ανταποκριτής της νέας ηλεκτρονικής έκδοσης του ΙΕΚ DOMI  με τίτλο “Όμορφη πόλη”.

Μοιράσου μαζί μας ένα υπέροχο μυστικό για την περιοχή  στην οποία κατοικείς.

Ένα καλό εστιατόριο, μια νέα επιχείρηση, ένα ωραίο πάρκο, μια ομαδική δράση

γίνονται άξια γεγονότα ανακοίνωσης.

Μοιράσου μαζί μας όλα όσα μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη!

 

Μέσα από την σελίδα του I.ΙEK D.O.M.I. στο Facebook θα τρέξει (Μάρτιος- Απρίλιος)ανοικτός προς όλους διαγωνισμός στα πλαίσια του οποίου οι συμμετέχοντες θα καλούνται να γίνουν “δημοσιογράφοι” καταγράφοντας άξιες αναφοράς δράσεις ή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη (η πόλη χωρίς προσδιορισμό, στην πόλη- μέρος -τόπο που κατοικεί ο κάθε συμμετέχοντας).

Τα καλύτερα άρθρα θα δημοσιευθούν τόσο σε blog με τίτλο “Όμορφη Πόλη”, όσο και σε σχετικό έντυπο που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Παράλληλα οι ανταποκριτές των καλύτερων νέων θα λάβουν δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να βραβευθούν και να ανακοινώσουν και επίσημα την είδηση τους σε σχετική ημερίδα που θα διοργανώσει το I.ΙEK D.O.M.I. στην Αθήνα στα τέλη Μαίου 2014.

Θεωρώντας ότι η πρωτοβουλία μας αυτή θα δώσει κίνητρα για να γίνουμε πιο ενεργητικοί επί της ουσίας (η αισιόδοξη οπτική δίνει πάντα κίνητρο και αποτέλεσμα πολύ πιο εύκολα από την συστηματική απαισιοδοξία και αρνητισμό), βρισκόμαστε αυτοί την περίοδο σε προετοιμασία και σύντομα θα επανέλθουμε με συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την δράση αυτή.

Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. είναι ένας χώρος δημιουργίας και έκφρασης, ένας χώρος που αναδεικνύει ταλέντα και δεξιότητες, ένας χώρος έμπνευσης που φιλοδοξεί να δημιουργήσει επαγγελματίες με όραμα και γνώση. Ένας χώρος που μετουσιώνει αυτή τη γνώση σε δύναμη.Το I.ΙΕΚ D.O.M.I. είναι το έργο ανθρώπων με πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Αποτελεί την υλοποίηση του ονείρου τους να παράσχουν γνώση ουσιαστική, με μεράκι, με αγάπη και αφοσίωση. Γνώση με διάθεση προσφοράς και με μοναδικό κριτήριο την υψηλή και αδιαμφισβήτητη ποιότητα.

 

Ποτέ δεν αλλάζουν τα πράγματα με την καταπολέμηση της υπάρχουσας πραγματικότητας. Για να αλλάξει κάτι, χτίσε ένα νέο μοντέλο, που καθιστά το υπάρχον ξεπερασμένο”

Buckminster Fuller

 

www.domi-iek.gr/

www.facebook.com/domi.iek