Δώδεκα πράγματα που κάνουν οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι πριν το πρωινό

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Έχετε αναρωτηθεί τι κάνουν οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες και διευθυντές όταν είναι ξεκούραστοι και φρέσκοι; Επιλέξαμε τα 12 πιο σημαντικά πράγματα από τη μελέτη της πρωινής συμπεριφοράς που πραγματοποιίησε η συγγραφέας του βιβλίου Δώδεκα Πράγματα που Κάνουν οι Πολύ Επιτυχημένοι Άνθρωποι Πριν το Πρωινό, Λόρα Βάντερκαμ και σας τα παρουσιάζουμε.

1. Ξυπνάνε νωρίς
Οι πετυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος. Σε μια έρευνα μεταξύ 20 διευθυντικών στελεχών το 90% δήλωσε ότι ξυπνάει πριν τις 6:00 π.μ. τις καθημερινές. Για παράδειγμα η διευθύνουσα σύμβουλος της PepsiCo Ίντρα Νόι ξυπνάει στις 4:00 π.μ. και βρίσκεται στο γραφείο από τις 7:00, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Μομπ Ίγκερ σηκώνεται στις 4:30 για να διαβάσει.

2. Αθλούνται
Η κορυφαία πρωινή δραστηριότητα των πλουσίων είναι η φυσική άσκηση, είτε στο σπίτι είτε σε γυμναστήριο. Αυτό, εκτός του ότι διασφαλίζει ότι δε θα ξεμείνουν από χρόνο αργότερα όσο περνά η μέρα, βοηθά στη μείωση του στρες, καταπολεμά τη διατροφή που είναι πλούσια σε λίπη και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

3. Εστιάζουν στις επαγγελματικές προτεραιότητες
Οι ήσυχες πρωινές ώρες είναι ιδανικές για συγκέντρωση σε σημαντικές δουλειές δίχως διακοπή. Επιπλέον, η αφιέρωση χρόνου στην αρχή της μέρας διασφαλίζει ότι δίδεται η απαραίτητη προσοχή στην εργασία πριν αρχίσουν οι άλλες οχλήσεις (παιδιά, υπάλληλοι, αφεντικά).

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com