Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η Εξωστρέφεια ως Στρατηγική Επιλογή» στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Η ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, αλλά και των διεθνών εμπορικών σχέσεων της χώρας, αποτελεί κοινό τόπο ως στρατηγική επιλογή ανάπτυξης και εξόδου από την ύφεση.

Ως εκ τούτου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο Διήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η Εξωστρέφεια ως Στρατηγική Επιλογή: Όραμα & Πραγματικότητα», που θα λάβει χώρα το διήμερο 18-19 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο HILTON, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του Δήμου Αθηναίων. Η οργάνωση του συνεδρίου διεξάγεται σε συνεργασία με την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα κηρύξει την έναρξη εργασιών του συνεδρίου, ενώ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα είναι Κεντρικός Καλεσμένος & Ομιλητής στο δείπνο του συνεδρίου. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευαγ. Βενιζέλος θα είναι ο Κεντρικός Καλεσμένος & Ομιλητής στη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr