Το Ethos Sustainability Forum & Awards 2014 στις 29 Απριλίου

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Η EthosMedia Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, διοργανώνουν το «Ethos Sustainability Forum and Awards 2014», ένα ξεχωριστό πολυδιάστατο και διαδραστικό γεγονός, την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 σε γνωστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Επιστημονικός συνεργάτης της διοργάνωσης είναι η κυρία Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το φετινό Ethos Sustainability Forum είναι μία πρωτοπόρος διοργάνωση η οποία έχει στόχο να προσφέρει άμεσα και πρακτικά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες γύρω από τους σύγχρονους άξονες της Αειφορίας:  Social Innovation, Transformative CSR, Collaborative & Sharing Economy.

Μέσω ενός πρωτότυπου και πολυ-επίπεδου format διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία συνδημιουργική ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, η οποία θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν τις διεθνείς αντιλήψεις και βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr