Ημερίδα Διασυνδέσου, Πανόραμα Εκπαίδευσης και Εργασίας, 10/4/2014, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

    Από: Startup Team

Ημερίδα «Διασυνδέσου»

Πανόραμα Εκπαίδευσης και Εργασίας, 10/4/2014, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Η εταιρία συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού EduJob, σε συνεργασία με το e-learning του ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει την Ημερίδα «Δια-συνδέσου, Πανόραμα Εκπαίδευσης και Εργασίας», την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη-Γκάζι, στην αίθουσα «Δεξαμενές καθαρισμού» (Δ10). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν από τις 15:30 μ.μ έως τις 20:30 μ.μ.

Στόχος της ημερίδας είναι να προσφέρει στους επισκέπτες την πληροφόρηση που χρειάζονται αναφορικά με ζητήματα εκπαίδευσης ή ανεύρεσης εργασίας (συμβουλευτική καριέρας, σύνταξη βιογραφικού, λήψη εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποφάσεων κτλ.). Έτσι, η εκδήλωση έχει χωριστεί στους εξής τομείς:

  • One-to-one συναντήσεις με συμβούλους: Εικοσάλεπτες προσωπικές συναντήσεις με συμβούλους καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Εδώ ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να βρει απαντήσεις σε ζητήματα σχετικά με τη σύνταξη βιογραφικού, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, δεξιότητες που ζητούν οι εργοδότες, αλλά και να επιδιώξει μια σύντομη συμβουλευτική.
  • Workshops: Δραστηριότητες και ομιλίες σχετικά με επαγγέλματα και  ειδικότητες του μέλλοντος, προσωπικής αποτελεσματικότητας (διαχείριση άγχους, δεξιότητες, διεκδικητική συμπεριφορά)κ.α.
  • Παρουσίαση των εξ αποστάσεως επιμορφωτικών προγραμμάτων του e-learning του ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συναντήσεις με συμβούλους και εκπαιδευτές σχετικά με τα προγράμματα που ταιριάζουν καλύτερα στις εκπαιδευτικές ανάγκες των επισκεπτών. Ενδιαφέρουσες ομιλίες από μέλη ΔΕΠ και επιστημονικούς συνεργάτες του ΕΚΠΑ.
  • Εταιρίες απασχόλησης προσωπικού, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για συγκεκριμένες προοπτικές στην αγορά εργασίας, αλλά και να προωθήσουν το βιογραφικό τους.
  • All day socializing event: 15:30-20:30 Εδώ ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να συναναστραφεί με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο, ώστε να λάβει ευρύτερες πληροφορίες για τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Εκθέτες είναι οι ακόλουθοι: E-Learning ΚΕΚ ΕΚΠΑ, EduJob, Kariera.gr, AIESEC.

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και κάνουν εγγραφή στην Ημερίδα θα παραλάβουν στην ημερίδα ένα εκπτωτικό κουπόνι για έκπτωση 10% σε οποιοδήποτε e-learning πρόγραμμα του ΚΕΚ του ΕΚΠΑ κάνουν αίτηση από 25/2/2014  μέχρι και 31/12/2014.

Για εγγραφή στην ημερίδα επισκεφθείτε τη σελίδα

elearn.elke.uoa.gr/imerida_technopolis.html?utm_source=startup&utm_medium=link&utm_campaign=Diasyndesou

Είσοδος κοινού: 10€

Εάν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Ημερίδα επικοινωνήστε με τη Γραμματεία E-Learning στα τηλέφωνα 2103689354 και 2103689369 ή με την EduJob στο 2107718679.

Μέγας Χορηγός: Kariera.gr,

Χορηγοί Επικοινωνίας: Diorismos.gr, Eduadvisor.gr, Κέρδος, Skywalker.gr, UniversityPress.gr, popaganda.gr, startup.gr, neolaia.gr