Παρουσίαση Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών του Anatolia Business School

    Από: Startup Team

Ανακοίνωση Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών

του Anatolia School of Business

Έως τις 28 Μαρτίου 2014 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν την ιδέα για το επιχειρηματικό τους πλάνο στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών «John & Mary Pappajohn Plan Award» που διοργανώνει το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT).

Η παρουσίαση του Διαγωνισμού έγινε την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Επιχειρηματικά Μονοπάτια για Όλους!» που συντόνισε ο  Δρ Φάνης Βάρβογλης, Διευθυντής του Anatolia School of Business. H εκδήλωση άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό του Χασδάι Καπόν, Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το κοινό αποτελούμενο από ανθρώπους κάθε ηλικίας ενημερώθηκε από τον Δρα Δημήτρη Κονταρίνη, Διευθυντή Επιχειρηματικότητας του Anatolia School of Business για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό ο οποίος θα διενεργηθεί σε τέσσερις φάσεις και θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη των 5 καλύτερων επιχειρηματικών πλάνων που θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ του «John & Mary Pappajohn Plan Award». Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή καταθέτοντας την ιδέα τους για το επιχειρηματικό πλάνο στο www.act.edu/bplanaward.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι startupers Πέτρος Γεωργόπουλος της εταιρίας www.Swapdom.com, οι Νικόλαος Κουμαρτζής και Βαλάντης Ναγκολούδης www.iWrite.gr και ο Γιάννης Σαχσαμανόγλου της Mezolift μοιράστηκαν με το κοινό την εμπειρία τους περιγράφοντας σταθμούς της επιχειρηματικής τους διαδρομής. Στο τέλος της βραδιάς έγινε η πρώτη προβολή στην Ελλάδα του ντοκιμαντέρ «The Startup Kids» των Vala Halldorsdottir και Sesseljia Vilhjalmsdottir.

Η εκδήλωση «Επιχειρηματικά Μονοπάτια για Όλους!» τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Deloitte, Open Coffee Club Greece, Odyssey Fund, AIESEC, VentureGarden.

Πληροφορίες για τον Διαγωνισμό: 2310 398 347 Μαριλίζα Κυρτσίδου, Anatolia School of Business

Λεζάντα φωτογραφίας

0006: Οι διοργανωτές της εκδήλωσης «Επιχειρηματικά Μονοπάτια για Όλους!» και οι ομιλητές της βραδιάς. Από αριστερά: Γιάννης Σαχσαμανόγλου της Mezolift, Νικόλαος Κουμαρτζής της www.iWrite.gr, Βασίλης Καφάτος της Deloitte, Βαλάντης  Ναγκολούδης της www.iWrite.gr, Δρ Φάνης Βάρβογλης Διευθυντής του Anatolia School of Business, Χασδάι Καπόν Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τζούρης Σύμβουλος Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του American College of Thessaloniki (ACT), Δρ Στάμος Καραμούζης Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του ACT, Πέτρος Γεωργόπουλος της www.Swapdom.com