Παράταση μέχρι 11 Απριλίου 2014 για την υποβολή αιτήσεων στο «ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ»

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Με απόφαση της Α.Σ. «ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ» και για λόγους συμμετοχής και των πιο απομακρυσμένων περιοχών στο πρόγραμμα, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 20:00 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των δυνητικών ωφελούμενων (ανέργων ή αγροτών ή νέων επιστημόνων) για συμμετοχή στο έργο «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ».

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας στους Δήμους Πατρέων & Καλαβρύτων. Επισημαίνεται ότι τόσο στο Δήμο Καλαβρύτων όσο και στο Επιμελητήριο Αχαΐας λειτουργεί ειδικό γραφείο ενημέρωσης, καθʼ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής των ωφελουμένων, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους, να λαμβάνουν πληροφορίες αλλά και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους.

Ενημερωτικό υλικό για το έργο, οι αιτήσεις και οι προϋποθέσεις συμμετοχής αλλά και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βρίσκονται αναρτημένα, στον διαδικτυακό τόπο της Α.Σ. www.sιnepixiro.eu.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr