Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο online σεμινάριο του Orbi στις 21/2!

    Από: Startup Team

Ο ερχομός του 2014 έφερε νέες , μεγάλες φορολογικές αλλαγές για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Στο πλαίσιο αυτών των σημαντικών αλλαγών, η ομάδα του Orbi διοργάνωσε ένα δωρεάν online σεμινάριο (webinar) την Παρασκευή 21/2, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της υπηρεσίας.

Εισηγητής του online σεμιναρίου ήταν ο Ιωάννης Τριανταφύλλου, Φοροτεχνικός – Λογιστής της SingularLogic. Μετά την εισήγησή του, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ό,τι απορίες είχαν σχετικά με τα θέματα που παρουσιάστηκαν, αλλά και απορίες που αφορούσαν τη δουλειά τους και τις λογιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι ενότητες που αναπτύχθηκαν στην παρουσίαση ήταν:

1) Συνοπτική παρουσίαση των αλλαγών από 01.01.2014

2) Πώς επηρεάζονται όσοι κρατούν βιβλία Β’ κατηγορίας

  • Τιμολόγηση
  • Διακίνηση
  • Υποβολή Φορολογικών Αναφορών – Taxis

3) Πώς το Orbi σε βοηθά στις νέες ανάγκες σου;

  • Φορολογική Κατάσταση Πελατών Προμηθευτών – Μηνιαία/Τριμηνιαία

4) Ερωτήσεις –Συζήτηση

Δες όλο το περιεχόμενο της παρουσίασης εδώ.

Στην ομάδα του Orbi στόχος μας είναι να βοηθάμε τον κάθε επαγγελματία να εξελίσσει συνεχώς τη δουλειά του. Γι’ αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλα online σεμινάρια με θέματα που αφορούν τις νέες τεχνολογίες, τις τάσεις της αγοράς , τις εξελίξεις στο φορολογικό πλαίσιο και πολλά άλλα.

Για να μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στο επόμενο online σεμινάριο που θα διοργανώσουμε, επίλεξε τη συνδρομή σου σήμερα κιόλας στο Orbi και γίνε κι εσύ ενεργό μέλος στη κοινότητα του Orbi!

Η ομάδα του Orbi,

Θες να μάθεις περισσότερα; Κάνε like στη σελίδα του Orbi στο Facebook και ενημερώσου καθημερινά για ό,τι ενδιαφέρει το σύγχρονο ελεύθερο επαγγελματία