Το DominoStyle γίνεται Susurrus και στοχεύει να ενώσει fashion bloggers με brands.

    Από: Startup Team

Η εφαρμογή μόδας DominoStyle, μία από τις 10 ιδέες που ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα Cosmote Startup, εξελίσσεται και αλλάζει σε Susurrus. Το Susurrus έχει σαν στόχο να ενώσει, μέσα από την διαδικτυακή του πλατφόρμα, τους κορυφαίους fashion bloggers και influencers απ’ όλο τον κόσμο με μεγάλα brands.

Πώς δουλεύει το Susurrus.io?

Οι fashion bloggers έχουν την δυνατότητα να αιτηθούν πρόσκληση για να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Susurrus και εφ’ όσον επιλεγούν θα εγγράφονται δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το blog τους και το στυλ τους και θα διασυνδέουν τα social media accounts τους.

Τα brands από την πλευρά τους, έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν μέσα από διάφορα κριτήρια (όπως στυλ, χώρα, φύλο, επιρροή ανά social media) τους κατάλληλους fashion bloggers για να αναδείξουν την δουλειά τους μέσα από δημιουργικές καμπάνιες.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους fashion bloggers να κλείνουν συνεργασίες με brands χωρίς να χάνουν το στυλ τους και την αυθεντικότητα του blog τους.

Η ομάδα

Το Susurrus έχει έδρα την Αθήνα και αποτελείται από τους: Στούμπου Λίνα, Αναγνωστόπουλο Ιωάννη, Ρόδη Διονύση και Τσάγγα Παναγιώτη. Τα σχέδια του Susurrus περιλαμβάνουν την εκτέλεση της πρώτης καμπάνιας ανάμεσα σε brands και fashion bloggers μέσα στον Απρίλιο καθώς και την άμεση επέκταση της εφαρμογής σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και όσοι fashion bloggers ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Susurrus μπορούν να αιτηθούν την πρόσκλησή τους εδώ: www.susurrus.io/