H MYCOMPANY PROJECTS ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ISO 9001 KAI ISO 27001

    Από: Startup Team

Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξής της η εταιρεία MY COMPANY PROJECTS πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS με τα ISO 9001 και ISO 27001. Η πιστοποίηση αφορά την παροχή υπηρεσιών μηνυμάτων – sms σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας, κατασκευή & φιλοξενία ιστοσελίδων – web hosting , υπηρεσίες κατοχύρωσης ονόματος – domain name.

Η πιστοποίηση με το  ISO 27001 σχετίζεται με την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρείας και της ασφάλειας των δεδομένων και των συνθηκών που ισχύουν στις εγκαταστάσεις και στις εφαρμογές της εταιρείας MY COMPANY PROJECTS . Παράλληλα αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού ως προς την μαζική αποστολή sms μέσω της εφαρμογής της www.sms-marketing.gr καθώς αποτελεί περίτρανη απόδειξη του υψηλού επίπεδου ασφάλειας που διαθέτει για τους πελάτες της.

Οι 2 διεθνείς πιστοποιήσεις με το ISO 9001 και ISO 27001 είναι ένα σημαντικό όπλο στα πλαίσια του διεθνούς ανταγωνισμού και της εξωστρέφειας της εταιρείας σε διάφορες αγορές που έχει θέσει ως στόχο για ανάπτυξη , αρχής γενομένης από την αγορά της Ισπανίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σήμερα η MY COMPANY PROJECTS και οι επιχειρηματικές της μονάδες δηλώνουν παρών στις παγκόσμιες εξελίξεις συνεχίζοντας το επιχειρηματικό της σχέδιο για συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της με σκοπό το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της.

Η εταιρεία παράλληλα αποτελεί επίσημο αδειοδοτημένο πάροχο τηλεπικοινωνιών από την ΕΕΤΤ αλλά και επίσημο καταχωρητή ονομάτων χώρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας

www,mycompany.com.gr