Γιορτή για την επιχειρηματικότητα το 3ο Παγκρήτιο Φόρουμ

    Από: Startup Team

Σε πραγματική γιορτή για τη τοπική επιχειρηματικότητα εξελίσσεται το 3ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.

 

Περισσότεροι από 160 παραγωγοί αγροτικών και μεταποημένων κρητικών προϊόντων πραγματοποιούν αυτή την ώρα συναντήσεις με υπεύθυνους αγορών, Διευθυντές Ξενοδοχείων και Ξενοδόχους απ’ όλη την Κρήτη, οι οποίοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν στην κουζίνα τους αυθεντικά τοπικά προϊόντα.

 

Συνολικά πρόκειται να πραγματοποιηθούν έως τις 4.00 σήμερα το απόγευμα, περισσότερες από 6.000 συναντήσεις στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης (ΔΕΚΚ).

 

Στους ίδιους χώρους λειτουργεί και έκθεση προϊόντων παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα της τοπικής παραγωγής.

 

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και έχει αποκτήσει πλέον πακρήτιο χαρακτήρα καθώς διοργανώνεται και φέτος σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Κρήτη και τις Ενώσεις Ξενοδόχων του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ:prismanews.gr

!command:ad!