barOmetro LAB – Ενα καινουργιο Lab στη Πόλη

    Από: Startup Team

Ενα καινουργιο Lab στη Πόλη

Για Barometro Lab  είναι ένας καινούργιος βιομηχανικός χώρος στα Νότια προάστια, που στόχος του είναι να γίνει κέντρο Ιδεών, Καινοτομίας και Συνεργασίας. Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον χαλαρό και φιλικό προς τους σύγχρονους ανθρώπους και τους νέους επαγγελματίες ώστε να μπορούν να έρθουν με τους συνεργάτες τους για να παρουσιάσουν, να αναπτύξουν, να συζητήσουν και να εξελίξουν τις ιδέες τους.

 

Η ευκαιρία της εποχής για εναλλακτικό τρόπο σκέψης και νέα προσέγγιση των πραγμάτων δίνει ώθηση στις ιδέες που γεννιούνται από οράματα νέων και συζητήσεις φίλων. Έτσι λοιπόν, φτιάξαμε το Barometro Lab που μπορεί να φιλοξενήσει αυτές τις συζητήσεις προσφέροντας από μεγάλα τραπέζια συναντήσεων, μέχρι οθόνη προβολής, ώστε αυτή η κουβέντα φίλων να αποκτήσει την απαιτούμενη επαγγελματική χρειά και τα απαιτούμενα επαγγελματικά εργαλεία.

 

Ο χώρος είναι μεγάλος και οι δυνατότητες πολλές. Κάντε κράτηση χώρου ή τραπεζιού ανάλογα με τα άτομα που θα έρθετε, τις ανάγκες που θα έχετε, το διαθέσιμο υλικό που θα χρησιμοποιήσετε και τον χρόνο που θα χρειαστείτε.

 

Οικία, χαλαρά και υπεύθυνα το Barometro Lab θα σας παρέχει ότι χρειαστείτε, ενώ μπορείτε να διαλέξετε όποιο πακέτο κατανάλωσης επιθυμείτε για την περίπτωσή σας. Θα είμαστε κοντά σε όλους εσάς που κάνετε ότι αγαπάτε και να είστε σίγουροι ότι θα σας υποστηρίξουμε σε κάθε «τρελή, δημιουργική ιδέα” σας!

 

” Κλείστε “λοιπόν το τραπέζι σας στο Barometro Lab και αφήστε αυτούς που δεν έχουν καταλάβει να κλείνουν ακόμα τραπέζια αλλού …

 

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Ειναι απαραίτητη η επικοινωνία τουλαχιστον δυο ωρες πριν την συναντηση

Επιλογή πακέτου καταναλωσης απο το BarOmetro Coffeebar

Συμφωνία με το lab για τις παροχές που θα χρειαστούν

*..και φυσικά τα βράδια σας περιμενουμε για ενα Cocktail στο BarOmetro Bar

 

* Το Καλό Νεο ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ! Υψηλαντου 3 & Λ.Βουλιαγμενης (απεναντι απο το LIDL) Σταθμος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητριος

Facebook

www.facebook.com/ σελίδες / Barometro / 358968647516047

Website: www.spacebarometro.gr