Η Apple «επανεφεύρει» την τηλεόραση

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Μπορεί η Apple να έχει στο «μυαλό» της πάρα πολλές ιδέες για το μέλλον της τηλεόρασης, όμως μόνο μέσω συνεργασιών μπορεί να «πάει τη βαλίτσα» πιο μακριά.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της διερευνούν μια άκρως ελπιδοφόρα συνεργασία με την Comcast, τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάροχο των ΗΠΑ, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Οι συνομιλίες αφορούν στην παράδοση μιας «Apple υπηρεσίας» από πλευράς Comcast, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπου εξυπηρετεί τηλεφωνικές υπηρεσίες και video-on-demand. Πρόκειται για τις λεγόμενες «υπηρεσίες διαχείρισης», οι οποίες είναι ξεχωριστές από εκείνες των broadband συνδέσεων.

«Οι συνομιλίες είναι σκληρές», γράφει η WSJ, πόσο μάλλον όταν στο «παιχνίδι» είχε μπει τον περασμένο Φεβρουάριο και ο άλλος μεγάλος πάροχος της χώρας, η Time Warner Cable.

Μέχρι στιγμή η Apple TV συνδέει εκατομμύρια χρήστες μέσω των τηλεοράσεων τους με υπηρεσίες όπως το Netflix και το iTunes. Άμεσος στόχος της εταιρείας παραμένει η επέκτασή της στο χώρο της καλωδιακής τηλεόρασης καθώς και σε παρεμφερείς –παγκόσμιου βεληνεκούς- υπηρεσίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com