Το «Go! Piraeus» ρίχνει ο Πειραιάς στη «μάχη» κατά της κρίσης

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Οι δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των τουριστών που φτάνει στο λιμάνι του Πειραιά είναι «εξοπλισμένη» με κάποιο smartphone οδήγησαν τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά στη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής με την ονομασία «Go! Piraeus».

Σε μία προσπάθεια να τονωθούν η επισκεψιμότητα και η αγοραστική κίνηση της πόλης, το app που θα διατίθεται δωρεάν μέσω των συσκευών κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα iOS ή Androidθα μπορεί να δίνει άμεσα πληροφόρηση -σε ελληνικά και αγγλικά- για την πόλη του Πειραιά, για το πού θα κατευθυνθεί ο επισκέπτης, αλλά και πώς θα επιλέξει ο ίδιος να σπαταλήσει τον χρόνου του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργο Ζησιμάτο, την εφαρμογή θα μπορούν να «κατεβάσουν» δωρεάν οι επισκέπτες, αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης. Πρόκειται, ουσιαστικά, για έναν οδηγό που θα δίνει πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις, τα αξιοθέατα και τις τοποθεσίες, τη διαμονή, τις διάφορες εκδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, αλλά και τις προσφορές στα καταστήματα εστίασης και τα εμπορικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com