Agora Greek Delicacies UK – Δελτίο Τύπου

    Από: Startup Team

H Agora είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Σκωτία με ελληνικά προιόντα. Η Agora  έχει ως βάση την Γλασκώβη αλλά τα πακέτα με τα ελληνικά φαγητά και ποτά διασχίζουν καθημερινά όλοκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, Σκωτία, Αγγλια, Ιρλανδια και Ουαλία!

Η Agora δημιουργήθηκε από δύο νέους ανθρώπους που σπούδασαν στην Ελλάδα και στην Σκωτία και μόνιμους κατοίκους Σκωτίας που διαπίστωσαν την έλλειψη αυθεντικών ελληνικών προιόντων στην αγορά της Σκωτίας αρχικά και στην συνέχεια σε πολλά μέρη του Ην. Βασιλείου.

Η Agora λειτουργεί λιγότερο από ενα χρόνο και εξελίσσεται σε ένα επιτυχημένο και σταδιακά αναπτυσσόμενο online shop.

Τα περισσότερα προιόντα της Agora προέρχονται κατευθείαν από μικρομεσαίες παραγωγικές μονάδες από όλη την Ελλάδα με βασικό στόχο να ενισχύσει τους τοπικούς μικρομεσαίους παραγωγούς.

Επίσης διαθέτει branded ελληνικά προιόντα που είναι αδύνατο να βρεθούν στα λιανικά σημεία του Ην. Βασιλείου.

Η απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας ήταν καθοριστική λόγω της παντελής έλλειψης ελληνικών προϊόντων εκτός του Λονδίνου. Ένα κατάστημα δεν θα ήταν ποτέ αρκετό να καλύψει την αναμενόμενη ζήτηση, γι’αυτο και δημιουργήθηκε με την μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε τα ελληνικά προιοντα να διανέμονται όπου υπάρχει ζήτηση, από άκρη σε άκρη του Ην. Βασιλείου.

Η Agora ειναι ενα low budget start-up  που δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει όλα τα αγαπημένα μας ελληνικά προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές και  πανεθνική κάλυψη.

Η Agora αισιοδοξεί να γίνει γνωστή η πρωτοβουλία της στην Ελλάδα, σαν ελληνικό start-up  που λειτουργεί στο Ην. Βασιλειο, αλλά και να υπάρξει μια γέφυρα επικοινωνίας με όλες τις οικογένειες που μέλη τους ζουν στο Ην. Βασίλειο, με την υπόσχεση ότι είμαστε εδώ για όλους εκείνους που ζουν στο Ην. Βασίλειο και επιθυμούν να βρουν την αυθεντική γεύση της Ελλάδας.

Βρείτε μας:
www.agoragreekdelicacies.co.uk

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ηνωμένο Βασίλειο: +44 (0) 141 846 0297

info@agoragreekdelicacies.co.uk

 

Ακολουθήστε μας:

Facebook: www.facebook.com/AgoraGreekDelicacies

Twitter: twitter.com/AgoraDelicacies

LinkedIn: www.linkedin.com/company/agora-greek-delicacies-ltd-?trk=company_name

Google plus: plus.google.com/u/0/b/107470143931226720519/107470143931226720519/posts

Pinterest: www.pinterest.com/agoradelicacies/