Ημερίδα με θέμα: «Ενεργές Δράσεις του ΕΤΕΑΝ για την στήριξη των Επιχειρήσεων»

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Money Show 2014 πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:30′ στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα Έφεσος 1) στη Θεσσαλονίκη ημερίδα με θέμα: «Ενεργές Δράσεις του ETEAN για την στήριξη των Επιχειρήσεων».

Κατά την παρέμβαση του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ, κ. Γεώργιος Γεροντούκος αναφέρθηκε στο θέμα της επανίδρυσης του επιχειρείν στην Ελλάδα, στην έννοια της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας ως απαραίτητα στοιχεία της υγιούς οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στη συνεχεία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του ΕΤΕΑΝ, ως του μοναδικού εγχώριου εκπροσώπου του θεσμού της χρηματοπιστωτικής διαμεσολάβησης για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση καθώς και ο ρόλος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στην παρούσα οικονομική συγκυρία και οι σχέσεις που αναπτύσσει, λόγω θέσεως, με άλλους θεσμούς και φορείς, ιδιαίτερα με το χρηματοπιστωτικό τομέα με τον οποίο έχει στενή συνεργασία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr