Έναρξη 2ου γύρου CU Restart Up@Ρομάντσο

    Από: Startup Team

Πηγή techstart.gr

Το CU και το Bios Ρομάντσο παρουσίασαν τους νικητές και τα έργα του πρώτου γύρου του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, που τους δίνει τη δυνατότητα για μία δυναμική εκκίνηση της επαγγελματικής τους πορείας με δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στην καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς, μέσα από το δικό τους επαγγελματικό Restart να εκφραστούν ελεύθερα και να κάνουν τις ιδέες τους πράξη.

Οι νικητές, πέρα από την στέγαση της δραστηριότητάς τους, έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της θερμοκοιτίδας και με δημιουργούς με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, να γνωρίζουν πρακτικές καταξιωμένων επαγγελματιών και να παρουσιάζουν στο κοινό περισσότερα δείγματα από τη δουλειά τους. Η συνεχής αλληλεπίδραση των μελών της θερμοκοιτίδας συμβάλλει στην εξέλιξη κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, αλλά και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συνόλου παραγωγής που θα τροφοδοτήσει την πολιτισμική και ιστορική συνέχεια της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα στο techstart.gr