Eκδήλωση «TeamFair AUTH»

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, ώρες 11:00 – 16:00 θα διεξαχθεί η εκδήλωση «TeamFair AUTH» στον στεγασμένο υπαίθριο χώρο μεταξύ του κτιρίου Διοίκησης και του κτιρίου των Σχολών Νομικής και Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (πρώην Ν.Ο.Π.Ε.) στην πανεπιστημιούπολη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Co.Mv.o.S. και την συνδιοργάνωση των φοιτητικών ομάδων του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο των στόχων του για τη συνεργασία και τη δραστηριοποίηση των φοιτητών, ο Co.Mv.o.S. (Cooperation and Motivation of Students), ομάδα προπτυχιακών φοιτητών με παρουσία στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ακαδημαϊκής πραγματικότητας στη χώρα, διοργανώνει το πρώτο TeamFair AUTH.

Τι είναι ο Co.Mv.o.S.:
Ο Co.Mv.o.S. είναι μία φοιτητική ομάδα που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από προπτυχιακούς φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ίδρυση αυτής της ομάδας έγκειται στην προσπάθεια κάλυψης των πολυάριθμων κενών που χαρακτηρίζουν το σημερινό Ελληνικό Πανεπιστήμιο, καθώς και στην έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με τις πρωτότυπες δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο αυτού. Πεπεισμένοι για τις δυνατότητες των φοιτητών και ορμώμενοι από κοινά οράματα και εμπειρίες, τα μέλη του Co.Mv.o.S. θεωρούν πως η λύση έγκειται στην ανάληψη κυρίαρχου ρόλου και την προσφορά υπηρεσιών από τους νέους σπουδαστές προς την φοιτητική κοινότητα, χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό σύνθημα “ό,τι δεν κάνει το πανεπιστήμιο για εμάς, ας το κάνουμε εμείς για το πανεπιστήμιο”.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr