Το Startup Europe Roadshow στην Αθήνα!

    Από: Startup Team

Στις 30 Απριλίου, ώρα 09.00 με 13.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: «ICT and young entrepreneurs: Enhancing Innovation».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, κόμβο καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νέων Καινοτόμων {European Young Innovators Forum (EYIF)} στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Startup Europe” η οποία εντάσσεται στην “Ψηφιακή Ατζέντα” της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT). 
Οι συμμετέχοντες θα είναι κυρίως νέοι και μελλοντικοί επιχειρηματίες που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα ή σκοπεύουν να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική καριέρα στο άμεσο μέλλον. Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν άμεσης καθοδήγησης και συμβουλευτικής (mentoring) από επιτυχημένους νέους επιχειρηματίες που θα είναι και οι κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης. Στις κεντρικές ομιλίες θα προστεθεί και η παρέμβαση εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο οποίος θα παρουσιάσει τη διαθέσιμη χρηματοδότηση για νέους «ψηφιακούς» επιχειρηματίες στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Horizon 2020» που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ:

akep.eu/wp-content/uploads/2014/03/Event.pdf


Μη χάνετε χρόνο! Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

akep.eu/?page_id=1467

Χορηγός φιλοξενίας:

Alba Graduate Business School at The American College of Greece

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

www.akep.eu
Startup Europe Roadshow
Startup Europe
InnoYear
Startup Europe Manifesto
@StartUpEU
@ICTinnovEU
@EYIF
#StartUpShow
#
startupeurope
#InnoYearusers are doing.