4 εργαλεία για να δημιουργήσεις διαγράμματα στις παρουσιάσεις σου

    Από: Startup Team

Χρειάστηκε ποτέ να κοινοποιήσεις παρουσιάσεις σου που να περιέχουν στατιστικά, γραφήματα κι άλλες παρεμφερείς πληροφορίες;

Τα διαγράμματα, και γενικά το οπτικό στοιχείο, μπορούν να προσδώσουν ενδιαφέρον στις παρουσιάσεις σου και να εμπλουτίσουν τις πληροφορίες που θες να μοιραστείς. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να υποστηρίξουν κάθε ανάγκη σου, ανάλογα με τη δουλειά σου και το θέμα της παρουσίασής σου.

Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις πρωτότυπες και διαφορετικές παρουσιάσεις με διαγράμματα και στατιστικά υπάρχουν εξειδικευμένα εργαλεία, απλά στη χρήση και τις περισσότερες φορές παρέχονται δωρεάν ή με μικρό κόστος.

Τα online και offline εργαλεία που μπορείς να δοκιμάσεις είναι:

  • ChartGizmo: Με μεγάλη ποικιλία στις επιλογές διαμόρφωσης των παρουσιάσεων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν το Chart Gizmo και να εισάγεις όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που θέλεις να συμπεριλάβεις από αρχείο Microsoft Excel.
  • ChartGo: Το Chart Go είναι μια δωρεάν λύση για τις παρουσιάσεις σου που επιτρέπει να δημιουργήσεις τα slidesστις παρουσιάσεις σου όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Μάλιστα, έχει μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικές μορφές γραφημάτων.
  • Diagram Designer: Το Diagram Designer είναι μια καλή λύση για να δημιουργήσεις flowcharts. Η συγκεκριμένη υπηρεσία σου προσφέρει να εξάγεις την παρουσίαση που έχεις ετοιμάσει σε μορφές BMP, JPEG, GIF κι άλλα.
  • SmartDraw: Το Smart Draw είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερα από 70 τύπους διαγραμμάτων και περιλαμβάνει χιλιάδες στυλ μορφοποίησης. Στο site μπορείς να βρεις τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να ετοιμάσεις την παρουσίασή σου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία των παρουσιάσεών σου, διάβασε το άρθρο με τις 10 χρήσιμες συμβουλές για παρουσιάσεις εδώ.

Η ομάδα του Orbi,

Θες να μάθεις περισσότερα; Κάνε like στη σελίδα του Orbi στο Facebook και ενημερώσου καθημερινά για ό,τι ενδιαφέρει το σύγχρονο ελεύθερο επαγγελματία!