Συνέδριο με θέμα “Επιμελώς Επιχειρείν 2014’’ στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ), σε συνεργασία με την Boussias Communications, διοργανώνουν το στρατηγικό συνέδριο “Επιμελώς Επιχειρείν 2014” την 9η Απριλίου 2014, στην αίθουσα “ΕΡΜΗΣ” του ΕΒΕΑ.

Στο Συνέδριο έχει προσκληθεί ως κεντρικός ομιλητής ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρωπαϊκών φορέων, Υπουργοί, θεσμικοί φορείς και εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών της αγοράς. Ειδικότερα, έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, να απευθυνθούν στους σύνεδρους και να θέσουν υπό την Αιγίδα τους το Συνέδριο, οι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Εξωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Εσωτερικών, Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τουρισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το Συνέδριο πραγματεύεται το νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας, με γνώμονα την εξωστρέφεια την ενεργειακή επάρκεια και καινοτομία ενώ θα βασίζεται σε μοντέρνες υποδομές και διαφανείς σχέσεις με την αγορά. Επιχειρηματικότητα που θα έχει τη δυναμική συγκράτησης των στελεχών και ταλέντων στην χώρα και θα προσελκύει τη υγιή, διαφανή χρηματοδότηση και επένδυση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr