Negotiating Strategically – Business Seminar by AUEB

    Από: Startup Team

Στο πλαίσιο του βιωματικού προγράμματος Diploma In Negotiations (DIN) και υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και του Εργαστηρίου Βιομηχανικών Σχέσεων και Διαπραγματεύσεων (Center for Industrial Relations and Negotiations-CIRN) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, 10:00-17:00, η βιωματική εκδήλωση Negotiating Strategically – Business Seminar by AUEB στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν θεματικές ενότητες όπως: η πρακτική αξία των διαπραγματεύσεων, οι διαπραγματεύσεις ενδιαφερόντων, η διαμόρφωση διαπραγματευτικής στρατηγικής καθώς και η επίλυση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας. Επίσης, πραγματοποιήθηκε πολυμερής άσκηση διαπραγμάτευσης σε δύο φάσεις για την οποία ακολούθησε ανάλυση και συζήτηση, ενισχύοντας τον διαδραστικό χαρακτήρα του σεμιναρίου.

Οι εισηγητές ήταν ο κύριος Νικολόπουλος Ανδρέας, Καθηγητής Βιομηχανικών Σχέσεων και Διαπραγματεύσεων του ΟΠΑ και Επιστημονικός Υπεύθυνος του D.I.N & ο κύριος Καπουτσής Ηλίας, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του ΟΠΑ και Εισηγητής του D.I.N.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 100 στελέχη Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, Επαγγελματίες (πχ. Δικηγόροι, Μεσίτες κτλ) και Στρατιωτικοί, οι οποίοι επιλέχθησαν ανάμεσα σε τετρακόσιες αιτήσεις, μετά από αξιολόγηση της αίτησής τους, μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας και αντικειμενικών κριτηρίων. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου ήταν δωρεάν στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την αμέριστη συνεισφορά τους εθελοντές-μέλη της φοιτητικής ομάδας διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Club οι οποίοι είναι φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ.

Χορηγοί της εκδήλωσης: SKAG και GREENCOLA.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης: Ημερήσια Οικονομική Εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ.

Υποστηρικτές Επικοινωνίας της εκδήλωσης: epixeiro.gr, diorismos.gr, kariera.gr, semifind.gr, emea.gr, startup.gr.

Σχετικά με το DIN: Το Πρόγραμμα στοχεύει στη βελτίωση των διαπραγματευτικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων και την προώθηση ενός συνολικού τρόπου διαχείρισης συγκρούσεων. Το DIN αποτελεί ένα καινοτομικό πρόγραμμα στη Διαχείριση Συγκρούσεων και στις Διαπραγματεύσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Ιστοσελίδα: www.din.aueb.gr

Τηλ: 210 82 03 737-8

Mail: din@aueb.gr