INVESTORS PITCH SHOWCASE 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    Από: Startup Team

BUILD THE COMMUNITY” σειρά εργαστηρίων & εκδηλώσεων

Το MIT  Enterprise Forum Greece διοργανώνει μια σειρά από εργαστήρια και εκδηλώσεις που απευθύνονται στην τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα με τίτλο “Build theCommunity”.

Το πολυήμερο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 3 Απριλίου έως τις 8 Απριλίου και θα περιλαμβάνει εργαστήρια για νέους επιχειρηματίες καθώς και επενδυτές που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές εκδηλώσεις για την τεχνολογική κοινότητα εν γένει.  Όλα τα εργαστήρια και οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.buildthecommunity.gr

8 Απριλίου “Investors Pitch Showcase” ανοιχτή εκδήλωση προς την τεχνολογική κοινότητα

Η τελετή λήξης του προγράμματος “Build the Community” θα είναι μια γιορτή τόσο για τους νέους επιχειρηματίες όσο και για τους επενδυτές που συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες. Ειδικά για τους νέους επιχειρηματίες θα αποτελέσει μια ευκαιρία να μοιραστούν με το σύνολο της τεχνολογικής επιχειρηματικής κοινότητας τις ιδέες τους και τις καινούριες δεξιότητες παρουσίασης που αποκόμισαν!  Έως 10 επιχειρηματίες που θα επιλεχθούν από το εργαστήριο του “Perfect Pitch” θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις παρουσιάσεις τους σε ένα ακροατήριο που θα αποτελείται από τα μέλη της κοινότητας.

Εγγραφείτε εδώ για την εκδήλωση “Investors Pitch Showcase