8η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Στην ανάπτυξη της Πρωτογενούς Παραγωγής ως βασικού πυλώνα στήριξης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και στους κλάδους του Αγροτουρισμού και των Αγροτικών και Παραδοσιακών Προϊόντων θα είναι βασισμένη η 8η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα».

Με δεδομένη την απόλυτη επιτυχία που σημειώνει η «Περιφερειακή Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα» το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην φετινή του διοργάνωση θα στηρίξει δυναμικά τον πρωτογενή τομέα και τα Παραδοσιακά Προϊόντα.

Με την ιστορική συνέχεια και τον ρόλο που έχει από το 2003, αποτελεί αδιαμφισβήτητα βασικό εκθεσιακό πυλώνα της Περιφέρειας μας. Όπως έχει αποδείξει με τόσες διοργανώσεις, λειτουργεί ως πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών, προς όφελος και των δύο πλευρών, αλλά και της τοπικής οικονομίας γενικότερα.

Τον έντονο επιχειρηματικό χαρακτήρα της έκθεσης τον επιβεβαιώνουν οι 200 εκθέτες, (ανά έκθεση) από όλη την Ελλάδα και οι 20.000, τουλάχιστον, επισκέπτες κατά μέσο όρο ανά διοργάνωση.

Κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία του για την στήριξη και την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων αι κατανοώντας τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, φέτος το Επιμελητήριο Αρκαδίας επιμηκύνει τη διάρκεια της έκθεσης, σε 6 ημέρες και μειώνει το κόστος, σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr