Πώς θα κάνετε την παρουσίαση σας να ξεχωρίσει; Founder Institute: Startup Pitch Bootcamp

    Από: Startup Team

Οι Industry DisruptorsGame Changers (IDGC) με αφορμή την έναρξη του Founder Institute στην Αθήνα, του μεγαλύτερου προγράμματος κατάρτισης τεχνολογικών επιχειρηματιών παγκοσμίως, διοργανώνουν ένα εντατικό εργαστήριο (workshop) με θέμα την βελτίωση των δεξιοτήτων παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών (pitching skills), την Τετάρτη, 9 Απριλίου και ώρα 18:00 στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, K. Πετράλωνα).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους, ποια λάθη πρέπει να αποφεύγουν κατά την διάρκεια μιας παρουσίασης και πώς να διακρίνουν μια επιτυχημένη παρουσίαση μέσα από ομιλίες και πρακτική εξάσκηση.

Επιβεβαιωμένοι ομιλητές:

 

Στο workshop θα μιλήσουν επίσης για την εμπειρία που αποκόμισαν παρουσιάζοντας τις ιδέες τους στο Disrupt Startup ScaleUp Founders Bootcamp:

  • Η Ινέ Αλεξάκη, Marketing, Sponsor Boat
  • Ο Αλέξανδρος Αργυρόπουλος, Marketing, Captainwise
  • Και ο Μιχάλης Συνοδινός, Συνιδρυτής, PoSEAdon

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε το fi.co/courses/8391.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Found.ation και της Nespresso, σε συνεργασία με το The Hub Events.

 

Το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, βιοτεχνολογία, cleantech, e-commerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.

Δείτε τη λίστα των προσεχών δωρεάν εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό στο fi.co/curriculum/athens.