Δελτίο Τύπου: Έναρξη ψηφοφορίας για τα Βραβεία Ethos Sustainability Awards 2014

    Από: Startup Team

Δελτίο Τύπου: Έναρξη ψηφοφορίας για τα Βραβεία Ethos Sustainability Awards 2014

Μετά τη λήξη της υποβολής συμμετοχών για τα Ethos Sustainability Awards 2014, τα οποία θα απονεμηθούν στο πλαίσιο του Ethos Sustainability Forum, την Τρίτη 29 Απριλίου στον πολυχώρο «The Hub Events», έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουν οι stakeholders και να αναδείξουν τις εταιρείες που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην Κοινωνία και που θέτουν τη Βιωσιμότητα στην «καρδιά» του business model τους. Η ψηφοφορία γίνεται στο site www.ethos-sustainabilityforum.gr από τη Δευτέρα 7 Απριλίου και ώρα 12.00 μέχρι την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 24.00 και σε αυτό μπορούν όλοι να ψηφίσουν την εταιρεία που κατά την κρίση τους κάνει πράξη, με τον καλύτερο τρόπο, τις αρχές της Βιωσιμότητας.

Εταιρείες όπως οι AB Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Αρβανιτίδης,  Βιβεχρώμ, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα Βόρειας Αττικής, Λουξ Μαρλαφέκας, ΟΤΕ, Aephoria Net, Comergon SA Risk Managers Insurance Brokers, Cosmote, Diageo Hellas, Gaea Products, Glaxosmithkline, Interamerican, Metlife Alico, Novartis, Wind Hellas και η ΚΣΔΕΟ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων) «Έδρα», υποβάλουν στην κρίση των stakeholders, τις δράσεις τους και διεκδικούν την ύψιστη διάκριση στα Ethos Sustainability Awards.

Μέσα από την ψηφοφορία, θα αναδειχθούν οι 3 φιναλίστ ανά κατηγορία. Οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δράσεις τους, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Ethos Sustainability Awards. Ο νικητής ανάμεσα στους φιναλίστ και αυτός στον οποίο θα απονεμηθεί το βραβείο της κάθε κατηγορίας, θα αναδειχθεί από την κριτική επιτροπή των Ethos Sustainability Awards.

Την κριτική επιτροπή στελεχώνουν εξέχουσες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, που έχουν κάνει τη Βιωσιμότητα, έργο ζωής τους και είναι οι εξής:

  • Γιάννης Τροχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα  Σταύρος Νιάρχος»
  • Πέτρος Κόκκαλης, Αντιπρόεδρος, Ίδρυμα Κόκκαλη
  • Παύλος Ευμορφίδης, Ιδρυτής & Πρόεδρος, COCO-MAT
  • Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος, Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής
  • Γιάννης Πολίτης, Δημοσιογράφος & Πολιτικός Αναλυτής

Μια εκδήλωση με καινοτόμες δράσεις:

Το Ethos Sustainability Forum είναι ένα μοναδικό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα event, το οποίο σε τίποτα δεν θυμίζει τα «παραδοσιακά» επαγγελματικά συνέδρια. Μέσω πρωτότυπων συνεδριών (εργαστήρια συνδημιουργίας, unconferences, βιωματικά παιχνίδια, debates, ζωντανή μουσική, κ.α.), οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία συν-δημιουργική ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, η οποία θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν τις διεθνείς αντιλήψεις και βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με τα θέματα της σύγχρονης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Διοργανώνεται από την Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στο THE HUB EVENTS. Επιστημονικός συνεργάτης της διοργάνωσης είναι η κυρία Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα. Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, Communication & P.R. Manager,

210 9984901 &

κα. Αθηνά Φραδέλου, Marketing & P.R. Manager, 210 9984905

 

ή επισκεφθείτε το site www.ethos-sustainabilityforum.gr