Sms-Marketing.gr : Μαζική αποστολή sms για τον κάθε υποψήφιο στις εκλογές

    Από: Startup Team

Οι εκλογές πλησιάζουν και ο κάθε υποψήφιος αναζητάει τρόπους επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους του. Οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου και οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου θα αναδείξουν πρόσωπα τα οποία θα επιλεγούν από την εκλογική βάση.

Το ζητούμενο όμως , λόγω της πολυφωνίας και των εκατοντάδων υποψηφιοτήτων , είναι η έγκυρη και άμεση ενημέρωση του υποψηφίου που κατέρχεται στις εκλογές στους ψηφοφόρους με σκοπό την γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του αλλά κυρίως της επικοινωνίας με αυτούς.

Πλέον οι εκλογικές αναμετρήσεις βασίζονται στην αμεσότητα την οποία παρέχει η νέα τεχνολογία αλλά και στο χαμηλό κόστος προβολής και επικοινωνίας. Οι υποψήφιοι πρέπει να εμπιστευτούν τα νέα μέσα που τους προσφέρονται και να τα ενεργοποιήσουν ως βασικό εργαλείο για την πολιτική τους καμπάνια.

Μια εξ’ αυτών είναι η μαζική αποστολή sms η οποία αποτελεί το βασικότερο όπλο για την προβολή ενός υποψηφίου άμεσα , εύκολα και οικονομικά.

Η υπηρεσία www.sms-marketing.gr , αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο κάθε υποψηφίου που κατεβαίνει στις εκλογές , για την μαζική αποστολή sms προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς .

Το www.sms-marketing.gr , αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects , η οποία συγκαταλέγεται στους leader της παγκόσμιας αγοράς στην δρομολόγηση μαζικών sms σε συνολικά 800 δίκτυα από 200 χώρες. Είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA HELLAS για την ποιοτική και ασφαλή δρομολόγηση των μαζικών sms με ISO 9001:2008 και ISO 27001:2005 ενώ παράλληλα είναι κάτοχος της άδειας τηλεπικοινωνιακού παρόχου από την ΕΕΤΤ με εγκεκριμένη πολιτική ασφαλείας από την ΑΔΑΕ ως προς την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

H εταιρεία My Company Projects , έχει απευθείας σύνδεση με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ( Cosmote, Vodafone , Wind , Q) στην Ελλάδα ενώ προσφέρει ενιαία χρέωση προς όλα τα δίκτυα χωρίς κρυφές χρεώσεις και πάγια τέλη , παρέχοντας εγγύηση τιμής χωρίς να έχετε χρονικό περιορισμό στην εξάντληση των διαθέσιμων sms.

Πλέον η πολιτική σας καμπάνια μπορεί να γίνει άμεσα , στοχευμένα , μαζικά και οικονομικά.

Απομένει να κάνετε εγγραφή στο www.sms-marketing.gr για να δοκιμάσετε την υπηρεσία της μαζικής αποστολής sms και να διαπιστώσετε μόνοι σας τα οφέλη και τα άμεσα αποτελέσματα. Με κάθε εγγραφή σας προσφέρουμε 10 sms για δοκιμή.