Ξεκινά η ανάδειξη των καλύτερων αλυσίδων franchise

    Από: Startup Team

Περισσότερες από 60 αλυσίδες θα συμμετάσχουν φέτος στην 7η διοργάνωση των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE, όπου αναδεικνύονται οι καλύτερες αλυσίδες franchise, σε 22 κατηγορίες διάκρισης: BE SPOKEN FRANCHISOR, BEST FRANCHISE LEADER, SOCIAL RESPONSIBILITY, BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT, BEST INTERNAL ORGANIZATION, WOMAN FRANCHISOR, BEST MARKETING CAMPAIGN, BEST INTERNATIONAL EXPANSION, BEST FRANCHISE WORKPLACE, FAST GROWTH FRANCHISOR, BEST PRODUCT QUALITY, BEST FRANCHISE MANAGER, CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE, MOST PROMISING FRANCHISOR, BEST USE OF TECHNOLOGY, BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT, BEST URBAN FRANCHISE, BEST MASTER FRANCHISE, ECO FRIEΝDLY FRANCHISE, BEST CONCEPT RE-DESIGN, MOST LOYAL NETWORK, MOST INNOVATIVE CONCEPT .

Η διαδικασία ανάδειξης πραγματοποιείται μέσω του Franchise.GR, όπου οι επισκέπτες της διαδικτυακής πλατφόρμας θα μπορούν να ψηφίσουν τις καλύτερες αλυσίδες ανά κατηγορία βράβευσης από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος του έτους, σχετικά με τις επιδόσεις τους για το 2014.

Κατά την πρόσφατη εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος (ΣFΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2013, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Έλενα Παπαβασιλείου. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Παύλος Θώμογλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ, Νίκος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2013 ήταν οι αλυσίδες Coffee Island, chillbox, Tsangarakis, Goody’s, Famous, Palmie, Γρηγόρης Μικρογεύματα, AB Βασιλόπουλος, Fullah Sugah, Refan, Bankie, Μαρινόπουλος, Μπουκέτο Μπαλόνια, Μασούτης, Cremeria Vienna, Western Union, Porcelana, Ideales, FiltaFry και Pink. Best Franchise Leader αναδείχθηκε ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΜ ΑΕ που διοργανώνει την διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Woman Franchisor of the Year αναδείχθηκε η κ. Μαρίνα Χρυσάνθου, Master Licensee των Curves σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.