ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ tradeNOW

    Από: Startup Team

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ tradeNOW

ΑΘΗΝΑ – Η tradeNOW παρουσιάζει τη νέα έκδοση της πλατφόρμας ανταλλαγών προσφέροντας ένα νέο, ακόμα πιο εξελιγμένο προϊόν στην αγορά!

Η tradeNOW θέλοντας να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη εμπειρία διαδικτυακών ανταλλαγών, ανανέωσε το σχεδιασμό και βελτίωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας κάνοντας την ανταλλαγή πιο εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική από ποτέ.

Η νέα δομή στις κατηγορίες πλοήγησης και η δυναμική αναζήτηση προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να βρουν εύκολα και γρήγορα ό,τι χρειάζονται. Παράλληλα τα μέλη είναι σε θέση να φιλτράρουν τα αποτελέσματα τους βάσει τιμής, απόστασης και δημοτικότητας.

Η αντιστοίχηση των αναγκών των μελών γίνεται πλέον σε πραγματικό χρόνο δίνοντας έτσι περισσότερες ευκαιρίες ανταλλαγής ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά την αναμονή  αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών για ανταλλαγή.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες έχουν πλέον τον δικό τους χώρο προβολής, εύκολα προσβάσιμο από ιδιώτες. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται η δυνατότητα επιλογής νέων συνεργασιών και επαγγελματικής δικτύωσης ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ένα νέο κανάλι επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η εγγραφή και σύνδεση στην πλατφόρμα απλοποιήθηκε και μπορεί να γίνει μέσω του συνδεδεμένου λογαριασμού Facebook.

Αναβαθμίστηκε η τεχνολογική υποδομή φιλοξενίας και υποστήριξης της πλατφόρμας προσδίδοντας μεγαλύτερη ταχύτητα εξυπηρέτησης και ασφάλεια στις ανταλλαγές.

Τέλος, η προβολή των συνεργαζόμενων ΜΚΟ, σε ξεχωριστή ενότητα, επιτρέπει σε όλα τα μέλη να ανταλλάξουν και να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες δημιουργώντας μια μοναδική ανταλλακτική κοινότητα που στοχεύει στην ανάπτυξη εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Με πίστη στο όραμά μας συνεχίζουμε και εξελίσσουμε την πλατφόρμα σε ένα εύκολο και χρήσιμο εργαλείο για όλους. Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας μέχρι σήμερα και προχωράμε με στόχο να αναπτυχθούμε και να γίνουμε το μεγαλύτερο, ασφαλέστερο και πιο καινοτόμο ανταλλακτικό δίκτυο στον κόσμο», δήλωσε ο Γιάννης Δεληγιάννης, Γενικός Διευθυντής της tradeNOW.

Πως λειτουργεί – NEOyoutu.be/aOT4NCJogBo

www.tradenow.gr

blog.tradenow.gr

www.facebook.com/tradenow.gr

www.linkedin.com/company/tradenow

twitter.com/tradenowgr/

plus.google.com/+TradenowGrGPlus/posts

www.youtube.com/user/tradeNOWgr

www.pinterest.com/tradenow/

instagram.com/tradenow