Το Κερκυραϊκό Πάσχα με σύμμαχο το κινητό σας

    Από: Startup Team

Μια νέα δωρεάν εφαρμογή για πλατφόρμες /smartphones / tablets  λειτουργικού συστήματος android για  το Κερκυραϊκό Πάσχα έρχεται να  δώσει νέα πνοή και βοήθεια στους επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη της Κέρκυρας την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η εφαρμογή   Κερκυραϊκό Πάσχα ή Corfiot Easter που δημιουργήθηκε από την ομάδα της cwa (www.cwa.gr/), εστιάζει στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη του νησιού, και αποτελεί απαραίτητο βοήθημα των επισκεπτών του Πάσχα  λόγω του πλήθους και της ποικιλομορφίας των εκδηλώσεων .

Οι επισκέπτες έχοντας κατεβάσει την εφαρμογή στο smartphone ή στο tablet τους , μπορούν να λαμβάνουν έγκαιρες ειδοποίηςεις για πιο γεγονός πρόκειται  να γινει κοντά τους (τόσο χρονικά όσο και χωρικά) . Έτσι, όταν πλησιάζει η ώρα ενός γεγονότος μια ειδοποίηση στο κινητό ενημερώνει ότι σε λ.χ. Σε 10 λεπτά ξεκινάει μια συναυλία  φιλαρμονικής στο Duomo (καθολικός ναός) και πως ο χρήστης βρίσκεται 150 μέτρα μακριά από τον Ναό . Και επειδή τα διάσημα στενά καντούνια της Κέρκυρας, μπορεί να γίνουν πολύπλοκα, η εφαρμογή διαθέτει επιπλέον λειτουργία καθοδήγησης όπου μια οπτική απεικόνιση πυξίδας βοηθά στην ταχεία μετάβαση στον εκάστοτε προορισμό τους.

Η εφαρμογή Corfiot Easter είναι δωρεάν και μετά την εγκατάστασή του ΔΕΝ απαιτεί δεδομένα μέσω κινητής τηλεφωνίας ή wifi και είναι διαθέσιμη είτε μέσω τουgoogle play ή μέσω της www.corfueaster.gr.

Την εφαρμογή υποστηρίζει ο ιστοχώροςwww.corfueaster.gr που παρουσιάζει παραπλήσια πληροφορία με την εφαρμογή και παρουσιάζει ενδιαφέρον και χρησιμότητα και για τους μελλοντικούς επισκέπτες της Κέρκυρας.