Διεθνής διαγωνισμός καινοτόμων ιδεών για νέους

    Από: Startup Team

Πηγή epidotisimag.gr

Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο; Ο διαγωνισμός καινοτομίας Youth Citizen Entrepreneurship απευθύνεται σε νέους 15 έως 30 ετών και ενθαρρύνει την ανάπτυξη ιδεών και project που θα επιφέρουν θετικές αλλαγές στην κοινωνία.

Ο διαγωνισμός καινοτόμων ιδεών είναι μια διεθνής πρωτοβουλία που συνδιοργανώνεται από το Goi Peace Foundation και την Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού – UNESCO. Παρέχει μια παγκόσμια πλατφόρμα για τους επιχειρηματίες της νεολαίας και των φορέων καινοτομίας που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές στις κοινότητες τους και στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός Youth Citizen Entrepreneurship είναι μια ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν καινοτόμες ιδέες και έργα ώστε να δημιουργήσουν μια θετική αλλαγή στην κοινότητά τους και τον κόσμο.

Νέοι μεταξύ 15 και 30 ετών, καλούνται να υποβάλουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.youth-competition.org/ βέλτιστες πρακτικές και project που αναδεικνύουν τη νεανική επιχειρηματικότητα, καινοτομία και δημιουργικότητα και λειτουργούν όχι μόνο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και της παγκόσμιας εν γένει. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα αγγλικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο epidotisimag.gr