Διεθνής διάκριση για τον ΟΤΕ και το LiveCity

    Από: Startup Team

Πηγή businessnews.gr

Το Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης (“Best Demonstration Award”) έλαβε ο ΟΤΕ, ως επικεφαλής του ερευνητικού επιδοτούμενου Ευρωπαϊκού προγράμματος LiveCity, στη Διεθνή Συνδιάσκεψη Future Internet Assembly 2014 (FIA-2014) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Στο FIA-2014, ένα γεγονός με παγκόσμια απήχηση, παρουσιάστηκαν δράσεις και αποτελέσματα από ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και άλλες ερευνητικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, φορείς από τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό τομέα και εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής αγοράς τηλεπικοινωνιών. Oι δράσεις του FIA-2014 υποστηρίχθηκαν και προβλήθηκαν τόσο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όσο και από την Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του LiveCity στο FIA-2014, ο ΟΤΕ υλοποίησε από κοινού με τους εταίρους του έργου, OneSource Consultoria Informatica, LDA (Πορτογαλία) και Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, περίπτερο επιδείξεων και δοκιμών των εφαρμογών του προγράμματος, όπου παρείχε ενημέρωση για τις δράσεις και την πρόοδο του έργου. Tο περίπτερο του LiveCity συγκέντρωσε την προσοχή των συμμετεχόντων, μεταξύ των οποίων η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Neelie Kroes, και ο κ. Mario Campolargo, Director “Net Futures” DG CONNECT.

Διαβάστε Περισσότερα στο businessnews.gr