Το Fashionnoiz φέρνει την πρωτοποριακή εφαρμογή “buy the look” αλλάζοντας τα δεδομένα του online shopping

    Από: Startup Team

Το Fashionnoiz , το νέο οnline shop με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, παρουσιάζει την πρωτοποριακή εφαρμογή, “Buy the look”, μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν ένα ολοκληρωμένο outfit και να επωφεληθούν, τόσο στυλιστικά όσο και οικονομικά, αφού κάθε look προσφέρεται με έκπτωση 20%, όταν επιλεγούν δύο τεμάχια και άνω.

Το Fashionnoiz προσφέρει ήδη, δημιουργίες 25 Ελλήνων σχεδιαστών από ενδύματα Clothing μέχρι αξεσουάρ Accessories, για γυναικεία και ανδρική μόδα, και έχει ως στόχο να γίνει ο απόλυτος προορισμός των απανταχού fashionιστας.

Μέσω της εξατομικευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας προσφέρει στον επισκέπτη ένα μοναδικό ταξίδι στις δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και δίνει τη λύση στο καθημερινό ερώτημα, «Τι  να βάλω σήμερα?» αλλά και προτάσεις για fashion outfits που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των επισκεπτών του, το Fashionnoiz προσφέρει επιπλέον:

  1. Online Catwalk έτσι ώστε ο επισκέπτης να αποκτά μία σφαιρική άποψη για τον τρόπο που εφαρμόζουν τα ρούχα στο σώμα.
  2. Gift Card για όσους αναζητούν το τέλειο δώρο και θέλουν να εκπλήξουν ευχάριστα τους αγαπημένους  (gift card)
  3. Personalized Search Experience, όπου η αναζήτηση των προϊόντων μπορεί να γίνει  ανά σχεδιαστή , κατηγορία  ή κωδικό  προϊόντος, χρώματος, μεγέθους και ειδικών χαρακτηριστικών
  4. Free Shipping για αποστολές εντός Ελλάδας.
  5. Payment, μέσω PayPal αλλά και αντικαταβολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας
  6. 6. Branded Packaging.

Το Fashionnoiz είναι η ιδανική λύση για τη σύγχονη γυναίκα που λατρεύει να ντύνεται με στύλ και να ενσωματώνει στο ντύσιμό της τα τελευταία fashion trends αλλά δεν έχει πάντα το χρόνο να γυρίσει τα μαγαζιά για να βρεί το ιδανικό ρούχο και τα κατάλληλα αξεσουάρ για να το συνδυάσει.

Η ιδέα γεννήθηκε σε μία από τις πρωτεύουσες της μόδας, το Μιλάνο όπου οι δύο managing directors -στα πλαίσια του MBA τους- μυήθηκαν στον κόσμο της μόδας από τους καθηγητές του MAFED στο SDA Bocconi School of Management, ίσως το καλύτερο μεταπτυχιακό Fashion Management στην Ευρώπη.

Η Μαριλένα Λαλούση, Managing Director του Fashionnoiz δήλωσε: «Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την Ελληνική μόδα εντός και εκτός των συνόρων της χώρας και να προσφέρουμε μια μοναδική καταναλωτική εμπειρία στους επισκέπτες του καταστήματος μας».

www.fashionnoiz.com/