Σεμινάριο για τη Διασυνοριακή Επιχειρηματικότητα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σας καλεί να συμμετάσχετε στο σεμινάριο για το “Διασυνοριακό Επιχειρείν” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2014, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο, διάρκειας μισής ημέρας, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων & Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι δωρεάν. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων, σε εθνικό επίπεδο, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις ΜΜΕ να κατανοήσουν τις διαθέσιμες επιλογές για την επιτυχή διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και την ανάκτηση των διασυνοριακών οφειλών.

Η εκστρατεία διοργανώνεται στο πλαίσιο του πιλοτικού έργου «Ταχεία και αποτελεσματική εφαρμογή των αξιώσεων που εκκρεμούν από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται διασυνοριακά» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και να δείτε τον οδηγό διαχείρισης διασυνοριακών απαιτήσεων στην ΕΕ. Ο οδηγός διατίθεται σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε.

Δείτε την agenda της εκδήλωσης εδώ

Η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει την Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εγγραφείτε στο Σεμινάριο για τη Διασυνοριακή Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr