Το Orbi βραβεύτηκε για ακόμα μια φορά!

    Από: Startup Team

Μέσα στο 2013 το Orbi κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία ICT Λύσεις για Επαγγελματίες στα Bite Awards 2013.

Φέτος, η επιτυχημένη πορεία του συνεχίζεται, καθώς στις 10 Απριλίου 2014, στο 6ο Συνέδριο Green Connected World, απονεμήθηκε στο Orbi το βραβείο Business Cloud Product στο πλαίσιο των Green Cloud Awards που επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς.

Το Orbi είναι μια Internet συνδρομητική υπηρεσία που έχει ως σκοπό να βοηθάει τον Ελεύθερο Επαγγελματία, μέσα από νέες τεχνολογίες, να βρίσκει τρόπους να εξελίσσει τη δουλειά του και να πετυχαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα μόνος του.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Orbi και δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε στην προσπάθειά σας να παραμείνετε «Ο Ελεύθερος Επαγγελματίας του Αύριο»!

Παράλληλα με τη βράβευση του Orbi, στην εκδήλωση Connected World της Infocom ο κος Γ. Μικρογιαννάκης, γενικός διευθυντής του Vendor & Cloud Division της SingularLogic, στην ενότητα «Solutions as a Service» παρουσίασε τις λύσεις της εταιρείας για την αλληλεπίδραση των προϊόντων Cloud, αλλά και την ανάγκη της προσφοράς προϊόντων υψηλής αξίας σε όλους του χρήστες τέτοιων υπηρεσιών.

Μάθε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ: www.connectedworld.gr

Η ομάδα του Orbi,

Θες να μάθεις περισσότερα; Κάνε like στη σελίδα του Orbi στο Facebook και ενημερώσου καθημερινά για ό,τι ενδιαφέρει το σύγχρονο ελεύθερο επαγγελματία!