“Αν ενώσεις δυνάμεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι μπορεί να βγει κάτι μαγικό…”

    Από: Startup Team

Πηγή tedxthessaloniki.com

Διαβάζοντας την παραπάνω φράση την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα post του TEDx Thessaloniki, σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσα να βρω τίποτα καλύτερο για να περιγράψω την ομάδα μας.

Γνώρισα τo #tedxthess πριν από περίπου τρία χρόνια, δηλώνοντας συμμετοχή ως εθελόντρια. Δεν ήξερα τι ήταν και δεν είχα ακούσει το παραμικρό για τον θεσμό του TED! Τότε, μια φίλη μου μίλησε για αυτό και την πραγματοποίηση ενός TEDx για δεύτερη φορά μάλιστα στην Θεσσαλονίκη και είπα γιατί όχι, παίζοντας με το  “Why not”, που ήταν και το κεντρικό θέμα της διοργάνωσης τη χρονιά εκείνη! Δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό.

Θυμάμαι ακόμη το post που κάθισα και έγραψα τότε: «Μια πολύ καλή διοργάνωση από παιδιά που μοιράστηκαν την επιθυμία τους να κάνουν κάτι διαφορετικό στην πόλη, να ταράξουν λίγο τα νερά της πόλης και μαζί όλους μας. Καιρός ήταν…»

Και από τότε αυτά τα «παιδιά» έγιναν η ομάδα που ήθελα να συνεργαστώ, να παιδευτώ, να ζήσω την εμπειρία από μέσα! Έτσι λοιπόν στο επόμενο και στο μεθεπόμενο call για εθελοντές φυσικά και ήμουν απ’ τους πρώτους που έκαναν αίτηση. Κάθε χρόνο ήταν και μια διαφορετική εμπειρία. Μια μέρα τον χρόνο ήταν αρκετή για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου μέχρι την επόμενη διοργάνωση. Κάπως έτσι έγινε…

Φέτος είναι μια χρονιά που εγώ και πολλά ακόμη παιδιά από τους περσινούς εθελοντές, έχουμε την τύχη να βλέπουμε τα πράγματα με άλλη μάτια, όντας πλέον ακόμη πιο ενεργά μέλη της ομάδας του TEDx Thessaloniki. Κι έτσι το #tedxthess δεν έγινε απλά μια ευχάριστη ασχολία για ένα μήνα, αλλά κάτι παραπάνω. Μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε, νιώθουμε τη χαρά της προσφοράς  και της δημιουργίας που μέσα απ’ την αγωνία της συνεργασίας, μας κάνει σίγουρα όλους καλύτερους.

– See more at: www.tedxthessaloniki.com/tedxthess_production_team_blogpost/#sthash.Wu2yvvEY.dpuf

Διαβάστε Περισσότερα στο tedxthessaloniki.com