H MY COMPANY PROJECTS ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΒΕ

    Από: Startup Team

Η εταιρεία My Company Projects από σήμερα αποτελεί μέλος του ΣΕΠΒΕ ( Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος) . Ο ΣΕΠΒΕ ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994 και σήμερα αριθμεί πάνω από 220 μέλη. Στα δεκαεπτά χρόνια δράσης του διοργάνωσε σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων, επιμορφωτικών σεμιναρίων, συνεδρίων και φόρουμ.

Η Μy Company Projects δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής με μεγάλη επιτυχία έχοντας υλοποιήσει project σε όλη την Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 9001:2008 για την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ISO 27001:2005 ως προς την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει γενική άδεια τηλεπικοινωνιακού παρόχου από την ΕΕΤΤ και εγκεκριμένη πολιτική ασφαλείας από την ΑΔΑΕ , ως προς την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τέλος είναι επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ.

Η εταιρεία My Company Projects το τελευταίο διάστημα υλοποιεί πολλά έργα σε όλη την Ελλάδα για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα , ενώ έχει ξεκινήσει το πλάνο ανάπτυξης της στο εξωτερικό.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.mycompany.com.gr