Υποτροφίες για πολύ μικρές επιχειρήσεις από το ALBA Hub for Enterprise and Development (AHEAD)

    Από: Startup Team

To ALBA Hub for Enterprise and Development (AHEAD), το κέντρο επιχειρηματικότητας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και φέτος υποτροφίες για στελέχη πολύ μικρών επιχειρήσεων για ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματά του.

Το AHEAD είναι το κέντρο που συνενώνει όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Στόχος του είναι να υποστηρίξει την κατανόηση και την ανάπτυξη του επιχειρείν εντός και εκτός Ελλάδος. Στο AHEAD είμαστε πεπεισμένοι ότι επιχειρηματικές δραστηριότητες με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία αναζωογόνησης του οικονομικού τοπίου με καινοτομία, όραμα και αξίες.

 

Οι υποτροφίες του AHEAD για πολύ μικρές επιχειρήσεις θα καλύψουν το 50% των διδάκτρων. Είναι ανοικτές για επιχειρηματίες και στελέχη πολύ μικρών επιχειρήσεων (που απασχολούν λιγότερα από 10 άτομα). Η επιχείρηση θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να μην ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων. Οι υποτροφίες στοχεύουν στην ενίσχυση του επιχειρηματικού ταλέντου με γνώση, δικτύωση και δεξιότητες.

 

H Επιτροπή Αξιολόγησης θα λάβει υπόψη της εκτός από τα προσωπικά χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου και τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν στην επιχείρηση:

  1. Δυνατότητα ανάπτυξης
  2. Επιχειρηματικό όραμα και στόχους
  3. Επίδοση τελευταίων ετών

Μέρος των υπόλοιπων διδάκτρων μπορούν να καλυφθούν μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε το έντυπο αίτησης αποστείλετε email στο ahead@alba.edu.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για τις υποτροφίες του ALBA στον σύνδεσμο www.alba.edu.gr/scholarships.