Young Lions Competition

    Από: Startup Team

 

Ο διαγωνισμός Cannes Young Lions Competition είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος διεθνής διαγωνισμός νέων ταλέντων για δημιουργικούς μέχρι 28 ετών και πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions, στις Κάννες, της Γαλλικής Ριβιέρας.
Σκοπός του διαγωνισμού Young Lions Competitions Greece, είναι η επιλογή των τεσσάρων ζευγαριών που θα ταξιδέψουν στις Κάννες και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις κατηγορίες Print, Film, Design και Cyber.
Τα ζευγάρια καλούνται, ανάλογα από την κατηγορία στην οποία θα διαγωνιστούν, να δημιουργήσουν για μια κοινωνική δράση και μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα τους δοθεί το Brief, μια καταχώριση ή μια εταιρική ταυτότητα ή μια καμπάνια για τα Social Media και μέσα σε 48 ώρες ένα film.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν!

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν δηλώσετε συμμετοχή
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι 18 έως 25 ετών (γεννημένοι από τις 21 Ιουνίου 1985 και μετά) και εργάζονται είτε ως  freelancers, είτε σε εταιρίες επικοινωνίας / δημιουργικά γραφεία.
Απαγορεύεται η συμμετοχή φοιτητών.

Όριο Ηλικίας:
18 έως 28 ετών (γεννημένοι από τις 21 Ιουνίου 1985 και μετά)
Σύσταση Ομάδων:
Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε ομάδες των δύο ατόμων και τα μέλη της ομάδας δεν είναι υποχρεωτικό να ανήκουν στην ίδια εταιρία / δημιουργικό γραφείο.

Παρουσίαση Brief:
Το brief θα ανακοινωθεί την Τρίτη 6 Μαΐου και ώρα 18.00, στο  ALBA Graduate Business School, Ξενίας 6-8, 11528 Αθήνα.
Η είσοδος στην παρουσίαση του brief είναι ελεύθερη.
Η παρακολούθηση του brief δεν είναι υποχρεωτική, ενώ όλοι όσοι δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν, μπορούν να το δουν, μέσω live streaming, στο site στης διοργάνωσης.

Χρονοδιάγραμμα Διαγωνισμού:
Οι ομάδες που συμμετέχουν στις κατηγορίες,Cyber, Print και Design διαθέτουν 24 ώρες, (μέχρι την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 20.00), από την ανακοίνωση του brief ώρες για να παραδώσουν το υλικό τους.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία Film διαθέτουν 48 ώρες, (μέχρι την Πέμπτη 8 Μαΐου και ώρα 20.00), από την ανακοίνωση του brief ώρες για να παραδώσουν το υλικό τους.

Τελετή Απονομής*:
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαΐου.
Η είσοδος στην τελετή απονομής είναι ελεύθερη.
*Πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία θα ανακοινωθούν σύντομα