Το Global Leadership Conference για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Πηγή businessnews.gr

Περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες από 40 χώρες θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα από τις 7 έως τις 9 Μαϊου για το επιχειρηματικό συνέδριοGlobal Leadership Conference (GLC), που διοργανώνει τοEntrepreneurs’ Organization (EO), ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς με μακρά εξειδίκευση και πορεία στο καινοτόμο επιχειρείν.

Το Global Leadership Conference (GLC) πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, με συμμετοχή μόνο μέσω πρόσκλησης στα μέλη του ΕΟ δίνοντάς τους τη δυνατότητα στα μέλη του να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να τις εφαρμόσουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το φετινό συνέδριο στην Αθήνα αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που ενδέχεται να γίνει μέλος της ΕΟ οικογένειας. Σε αυτό το πλαίσιο, το φετινό GLC έχει προγραμματίσει επιμορφωτικά σεμινάρια πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές της επιχειρηματικότητας όπως επιρροή, έλεγχος, δύναμη και έμπνευση.

Η EO Global Chairman, Rosemary Tan δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για πάνω από 25 χρόνια, το ΕΟ υποστηρίζει επιχειρηματίες παγκοσμίως, επιμορφώνοντάς τους σε νέες τακτικές και επιχειρηματικά μοντέλα. Φέτος, η υποστήριξη αυτή περνάει σε ένα άλλο επίπεδο δίνοντας στα μέλη μας τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται ώστε να δώσουν το δικό τους στίγμα και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ανεύρεση νέων επιχειρηματικών δρόμων».

Διαβάστε Περισσότερα στο businessnews.gr