Η isMOOD κερδίζει το 4ο βραβείο στον διαγωνισμό i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία!

    Από: Startup Team

Η isMOOD, κέρδισε τις εντυπώσεις και την τέταρτη θέση στο διαγωνισμό i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος! Η isMOOD είναι μια εταιρία ανάλυσης δεδομένων και εξόρυξης γνώσης που ειδικεύεται στην ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων από ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα σε πραγματικό χρόνο.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της isMOOD έχουν αναπτύξει αλγορίθμους μεγάλης ακρίβειας οι οποίοι συλλέγουν δεδομένα που προέρχονται από τα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα και το internet, τα επεξεργάζονται ποσοτικά και ποιοτικά σε πραγματικό χρόνο ώστε να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα και επιχειρηματική γνώση σχετικά με:

  • τα θέματα που συζητούν οι χρήστες γύρω από μια εταιρία, πρόσωπο ή προϊόν στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα
  • το συναίσθημα των χρηστών απέναντι στα θέματα αυτά, και πως αυτό μεταβάλλεται στο χρόνο
  • την αναγνώριση και πρόβλεψη αναγκών και τάσεων μεταξύ των χρηστών.

Η isMOOD, ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2013 από τον Χρήστο Κουνάβη, την Άννα Κασιμάτη και τον Διονύσιο Σωτηρόπουλο, ερευνητές και απόφοιτους του ΟΠΑ με εμπειρία στην ανάλυση δεδομένων. Οι ιδρυτές της εταιρίας έχουν επενδύσει σημαντικά στην ποιοτική ανάλυση κειμένων στην ελληνική γλώσσα, γεγονός που έχει οδηγήσει στην δυναμική είσοδό της εταιρίας στην αγορά και τη διαμόρφωση αναπτυσσόμενου και ισχυρού πελατολογίου και στρατηγικών συνεργασιών στην Ελληνική αγορά.

Οι υπηρεσίες της isMOOD απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε μεμονωμένα άτομα τα οποία επιθυμούν να παρακολουθούν τι συζητούν για αυτά στο internet και τα social media. Ενδεικτικά, η isMOOD υλοποιεί το project ΕΚΛΟΓΙΚΑnalytics το οποίο παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο τι συζητούν οι χρήστες των social media και του internet για τους υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης τις τάσεις που προκύπτουν.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ. +30 211 1982668 | email. info@ismood.com | website. www.ismood.com | twitter. @ismoodcom