Open Coffee Heraklion III

    Από: Startup Team

Πηγή opencoffee.gr

Το Opencoffee Heraklion επιστρέφει, προσκαλώντας σε μία συζήτηση γύρω από την επιχειρηματικότητα και τον τρόπο με τον οποίο η χρήση της τεχνολογίας μπορεί να συνεισφέρει σε παραγωγικούς τομείς της οικονομίας.

Ο καφές ξεκινάει στις 18:00, την Τετάρτη 7 Μαΐου, στο χώρο του art café Δούκας (πλατεία Ρήγα Φεραίου – έναντι Αγίου Μηνά). Μετά τις πρώτες συστάσεις ακολουθούν οι παρουσιάσεις και η συζήτηση.

Προσκεκλημένοι ομιλητές:

– Ο Άγγελος Στελίου θα μας περιγράψει την επιχειρηματική σκέψη πίσω από το Home Hotel: ένα “adults only” ξενοδοχείο στη Χερσόνησο. Θα σταθεί στο κίνητρο και τις ευκαιρίες που εντόπισε ώστε να επικεντρωθεί σε αυτό το συγκεκριμένο niche αγοράς και θα δώσει το έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση στο πώς η διαφοροποίηση και η εξειδίκευση στον τουρισμό μπορεί να φέρει ανταγωνιστικά αποτελέσματα.

– Ο Μανώλης Τσικανδιλάκης θα μας μιλήσει για το Sunnyclist, το μοναδικό αυτό υβριδικό ηλιακό τριθέσιο μοτοποδήλατο. Θα παρουσιάσει την εξέλιξη του design και της κατασκευής, τις τεχνολογίες που ενσωματώνει αλλά και την εμπειρία που αποκόμισε έπειτα και από τις πρόσφατες διακρίσεις σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς καινοτομίας. Παράλληλα, θα σταθεί στο στοίχημα που ανοίγεται πλέον μπροστά: η εμπορική αξιοποίησης αυτής της “made in Crete” καινοτομίας.

– Ο Μιχάλης Μαραγκάκης, θα μας μιλήσει για την πλατφόρμα Bookeat και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες αλλά και τους επαγγελματίες των Χώρων Εστίασης.Το bookeat.gr προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα Online Kρατήσεων σε Χώρους Εστίασης μέσω Διαδικτύου και κινητών συσκευών, όπως και το σύνολο της απαιτούμενης πληροφορίας για την έξοδό του. Παράλληλα, προσφέρει στον επαγγελματία Εστίασης τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτόνομα και πλήρως τη Σελίδα του Χώρου του.

– Ο Κώστας Χαλαμπαλάκης θα παρουσιάσει το doc.gr, μία καινοτόμα πλατφόρμα υπηρεσιών στο χώρο της υγείας.

Διαβάστε Περισσότερα στο opencoffee.gr