Η Samsung Φέρνει Τον Αισθητήρα Δακτυλικών Αποτυπωμάτων Στα Tablets

    Από: Startup Team

Πηγή AWAY.gr

Η Samsung σχεδιάζει να φέρει στην αγορά ένα νέο Android tablet σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του SamMobile αυτό θα ονομάζεται Galaxy Tab S και θα περιλαμβάνει οθόνη τεχνολογίας AMOLED καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Παρόλο που τα κορυφαία smartphones της εταιρείας χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια την τεχνολογία AMOLED, η Samsung επέλεγε την LCD για τα tablets που δημιουργούσε. Υπήρξε μια μόνο εξαίρεση στο πρώτο Galaxy Tab 7.7 πίσω στο 2011, όπου είχαμε μια Super AMOLED Plus, όμως ήταν καθαρά θέμα δοκιμής. Σήμερα η τεχνολογία αυτή έχει εξελιχθεί σημαντικά, σε σημείο που εργαστήρια όπως η DisplayMate δηλώνουν πως η οθόνη του Galaxy S5 είναι η καλύτερη που έχουν δοκιμάσει. Τελικά το νέο Galaxy Tab S θα είναι η πρώτη τέτοια συσκευή στον κόσμο που θα κυκλοφορήσει με WQXGA (2560×1600) AMOLED.

Παράλληλα το Galaxy Tab S θα είναι το πρώτο tablet της εταιρείας που θα έρθει με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η λειτουργία του θα είναι αντίστοιχη με εκείνη του αισθητήρα στο Galaxy S5, όπου αυτός είναι ενσωματωμένος μέσα στο πλήκτρο Home. Να σημειώσουμε εδώ πως ο αντίστοιχος αισθητήρας της Apple διατίθεται αυτή τη στιγμή μόνο για το iPhone και όχι για το iPad. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο AWAY.gr