Οικονομικό Συνέδριο @ Costa-Navarino

    Από: Startup Team

Το ΚΕΠΕ είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό ίδρυμα για την οικονομική επιστήμη στην Ελλάδακαι λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Οι ερευνητές του ΚΕΠΕ σε συνεργασία με άλλους φορείς παρουσιάζουν περιοδικώς ευρήματα των ερευνών τους και προτάσεις για σημαντικά θέματα της ελληνικής οικονομίας εκτός Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, αλλά και μετά από αυτές, εξηγούν σε φοιτητές οικονομικών σχολών πώς διενεργούνται οι οικονομικές έρευνες και εμπειρικές αναλύσεις στη χώρα μας, συμπληρώνοντας έτσι το θεωρητικό υπόβαθρο που η νέα γενιά αποκτάει κατά τις σπουδές της.

Το επόμενο συνέδριο αυτού του τύπου θα διεξαχθεί στο Ναυαρίνο της Μεσσηνίας από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2014, στην Costa Navarino, αίθουσα Αstronomy, με τίτλο: «Συνέδριο για επίκαιρα θέματα της ελληνικής οικονομίας, τα αναλυτικά εργαλεία και τις πρακτικές οικονομικού σχεδιασμού» και οι σχεδιαζόμενες θεματικές ενότητες είναι:

• Παρασκευή, 19:00- 20:30. Μακροοικονομικά εργαλεία και αναλύσεις

• Σάββατο, 9:30-11:15. Επιχειρηματικά εγχειρήματα στην τοπική οικονομία

• Σάββατο 11:30-13:15. Μικροοικονομικά εργαλεία και αναλύσεις

• Σάββατο 13:30-14:30. Η τέχνη του οικονομολόγου

• Κυριακή 9:30-10:30. Eιδική συνεδρία: Από τον σχεδιασμό σπουδών και πρακτικών ασκήσεων στη 

• Κυριακή 10:45-12:45. Ειδικά θέματα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Οι συνεδρίες είναι ανοιχτές και στο ευρύτερο κοινό που ενδεχομένως θα ήθελε να τις παρακολουθήσει και να εξοικειωθεί με τα θέματα.

Προϋπόθεση η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής είτε με την προώθηση ηλεκτρονικής επιστολής (email), φέρουσα το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα του ενδιαφερομένου, στην διεύθυνση oikonomiko.syn@gmail.com είτε με την συμπλήρωση διαδικτυακής φόρμας στον σύνδεσμο εδώ .

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.210-3676412 ή 418.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΠΕ www.kepe.gr για να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα.