Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι των “Time Voyagers”

    Από: Startup Team

Η αυλαία έπεσε για το ΤΕDx University of Piraeus. Το ταξίδι στο χρόνο ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ομιλίες που ενέπνευσαν το νεανικό κοινό και performances που εντυπωσίασαν ήταν τα συστατικά στοιχεία ενός διαφορετικού συνεδρίου.

Τι ακούσαμε: Ομιλίες με επίκεντρο το παρελθόν, την εξέλιξη του ανθρώπου και του σύμπαντος. Τι μας έχει διδάξει το χθες. Βιώματα και εμπειρίες που μας εξέπληξαν. Δυνατές ιστορίες που συγκίνησαν και αποφάσεις που άλλαξαν τη πορεία των πραγμάτων. Ομιλίες προσανατολισμένες στο μέλλον. Στον κόσμο όπως θα μοιάζει σε αρκετά χρόνια από τώρα. Τα στοιχεία που θα καθορίσουν ένα επιτυχημένο μέλλον για τον καθένα μας. Σε ποιο δρόμο κινείται ο κόσμος και ποια είναι η στάση ζωής μου πρέπει να έχουμε.

Τι μας άρεσε: Η δύναμη της μεταδοτικότητας των ομιλητών και το περιεχόμενο των ομιλιών τους. Η ευγενική διάθεση των εθελοντών να βοηθήσουν και να συμβάλλουν στην εμπειρία του κοινού. Ο εξαιρετικά επιβλητικός χώρος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Τα μεγάλα διαλείμματα με αρκετές δραστηριότητες και networking.

Το ταξίδι των «Τime Voyagers” τελείωσε αλλά ένα άλλο αρχίζει. Με τα απαραίτητα εφόδια και την κατάλληλη τροφή για σκέψη, δημιουργούμε το μέλλον όσο πιο επιτυχημένο γίνεται, και βρίσκουμε το δικό μας προορισμό.