Παγκόσμιο Συνέδριο στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

    Από: Startup Team

AMA SERVSIG 2014 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 13-15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το American Marketing Association, Services Marketing Special Interest Group (AMA SERVSIG) διοργανώνουν το 8ο AMA SERVSIG– International Service Research Conference από τις 13 έως και τις 15 Ιουνίου 2014 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Το Μάρκετινγκ Υπηρεσιών στο Νέο Οικονομικό και Κοινωνικό Τοπίο». Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική έρευνα στο μάρκετινγκ υπηρεσιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατανόηση των σημερινών οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων καθώς και να οδηγήσει σε πρακτικές λύσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στη βελτίωση των υπηρεσιών.

Το AMA SERVSIG αποτελεί ένα από τα δύο σημαντικότερα παγκόσμια συνέδρια στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών και είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στη χώρα μας συνέδριο του American Marketing Association. Συνεπώς, είναι τιμή για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, για τη Θεσσαλονίκη και για τη χώρα μας η φιλοξενία και διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού συνεδρίου.

Το AMA SERVSIG συγκεντρώνει ερευνητές/τριες από όλο τον κόσμο οι οποίοι/ες μελετούν τις υπηρεσίες από διαφορετικές οπτικές (π.χ. σχεδιασμό υπηρεσιών, μάρκετινγκ, εφοδιαστική αλυσίδα, διοίκηση λειτουργιών ) καθώς και τομείς υπηρεσιών (π.χ. ηλεκτρονικές υπηρεσίες, τραπεζικές υπηρεσίες, υπηρεσίες υγείας, δημόσιες υπηρεσίες, τουριστικές και αθλητικές υπηρεσίες). Το συνέδριο χαρακτηρίζεται από την παρουσία και συμμετοχή της «ακαδημαϊκής ελίτ» στο χώρο των υπηρεσιών ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων φέτος θα ξεπεράσει κατά πολύ τα προηγούμενα AMA SERVSIGs (περισσότεροι από 250 σύνεδροι).

Πρόεδρος του συνεδρίου AMA SERVSIG 2014 είναι η Δρ. Τσιότσου, Ροδούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ ενώ χορηγοί του είναι το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η Aegean Airlines (επίσημος αερομεταφορέας).

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.servsig2014.uom.gr ενώ για άμεση ενημέρωση όλων των εξελίξεων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του στο Facebook www.facebook.com/AMAservsig2014 και στο Linkedin www.linkedin.com/groups/AMA-SERVSIG-2014-4839032 .

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τηλ. 2310-891576 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο servsig2014@uom.edu.gr