Στήριξε τη δράση #tromeparea και χάρισε γεύματα αγάπης

    Από: Startup Team

Παράγγειλε delivery online μεσω του e-FOOD.gr και χάρισε γεύματα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας το eFood.gr σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ ξεκινά τη δράση  #tromeparea ενισχύοντας φορείς που στηρίζουν παιδιά ανά την Ελλάδα!

Ξεκινώντας  την Κυριακή 11 Μαίου και  για κάθε Κυριακή του μήνα,  το e-FOOD.gr  θα προσφέρει  1 γευμα για καθε 5 παραγγελείες που λαμβάνει !

Στόχος του www.e-food.gr είναι να προσφέρει  3.000  γεύματα στις επόμενες 20 μέρες.

Άλλαξε τον τρόπο που παραγγέλνεις Delivery και στήριξε τη δράση #tromeparea

Το e-FOOD ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και σε δύο χρόνια λειτουργίας έχει καθιερωθεί ως το Νο1 site για Delivery στην Ελλάδα. Σήμερα, εξυπηρετεί περισσότερες από 3500 παραγγελίες σε καθημερινή βάση και συνεργάζεται με 1500 καταστήματα Delivery σε 34 Πόλεις.  Το e-FOOD  δεν σταματά εκεί, η δράση #tromeparea ειναι η αφετηρία  μιας σειράς ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης , καθώς η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Ξεκινήστε εδώ > www.e-food.gr

*Η υπηρεσία δεν έχει καμία επιπλέον χρέωση

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που  λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των φορέων – αποδεκτών, δημιουργώντας «γέφυρες» μεταξύ του εκάστοτε δωρητή και του πιο κατάλληλου αποδέκτη. www.boroume.gr