Η Διαφημιστική Καμπάνια της Κρήτης αποτελεί μια από τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο του ελληνικού τουρισμού

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Την πολυβραβευμένη καμπάνια «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά Δική σας!» ( “Incredible Crete: Surprisingly yours!) σαν μία από τις καλύτερες πρακτικές στον χώρο του ελληνικού τουρισμού, παρουσίασε στην Αθήνα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Δημήτρης Μιχελογιάννης.

Σε ειδική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του «Maroussi Plaza» στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα «Hospitality.now» ο κ. Μιχελογιάννης εκ μέρους της ομάδας εργασίας της Περιφέρειας Κρήτης, παρουσίασε την τουριστική πολιτική για την προβολή του νησιού μας. H πρόσκληση στην Περιφέρεια Κρήτης έγινε σε συνέχεια τουνέου βραβείου (χρυσό) που απέσπασε η καμπάνια προβολής στα «Τourism awards 2014».

Στο συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν 40 ομιλητές, αναδείχθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και τα οφέλη για το σύνολο του τουριστικού κλάδου, ενώ ειδικοί του χώρου έκαναν στοχευμένη ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες που αφορούν τον ελληνικό τουρισμό. Η καμπάνια τουριστικής προβολής τηςΠεριφέρειας Κρήτης απέσπασε για ακόμη μια φορά τα καλύτερα σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες αφού για πρώτη φορά ένας φορέας της Αυτοδιοίκησης καταφέρνει να ξεχωρίσει με τόσες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα διαφημιστικά σποτ και η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζουν να προβάλλονται δωρεάν μέσα από μεγάλους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς φορείς, και αεροπορικές εταιρίες

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr