Τελετή Απονομής του προγράμματος νεανικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας «Social Impact Award»

    Από: Startup Team

Διαγωνιζόμενοι, φοιτητές, μέντορες, συνεργάτες και χορηγοί του Social Impact Award (SIA) δίνουν ραντεβού στο χώρο του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα) την Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 18.00, για την τελετή απονομής, όπου θα ανακοινωθούν οι 3 νικήτριες ομάδες του Social Impact Award 2014.

Το κάθε βραβείο περιλαμβάνει 3.000 Ευρώ ως seed funding, εξάμηνη φιλοξενία στο χώρο του Impact Hub Athens όπου οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να εξελίξουν την ιδέα τους, ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί, πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο του Impact Hub, το οποίο αποτελούν 8.000 επιχειρηματίες από 60 διαφορετικές πόλεις του κόσμου και τέλος συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό συνέδριο του Social Impact Award που θα γίνει τον Ιούνιο, και θα παραβρεθούν όλοι οι νικητές του SIA της κάθε χώρας.

Το Social Impact Award (SIA), που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με στόχο να τονώσει τη νεανική κοινωνική επιχειρηματικότητα, είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει, να συμβουλέψει και να προετοιμάσει τους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση, μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαγωνισμούς και τελικά υλοποίηση των 3 δράσεων που θα ξεχωρίσουν.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, με 7 εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέχισε με ένα διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας όπου 12 ομάδες πέρασαν στην τελική φάση και οι 3 καλύτερες θα βραβευτούν με σκοπό να υλοποιηθούν. Δύο από τις νικήτριες ομάδες επιλέγονται από την κριτική επιτροπή του Social Impact Award, ενώ η τρίτη από ανοιχτή παγκόσμια διαδικτυακή ψηφοφορία (socialimpactaward.gr/community-voting/) που ξεκίνησε στις 30 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαΐου.

Εγγραφείτε στο www.eventbrite.com/e/social-impact-award-award-ceremony-tickets-11525590351 κι εξασφαλίστε θέση στην τελετή απονομής, για να γιορτάσουμε μαζί και να καλωσορίσουμε 3 νέες κοινωνικές επιχειρήσεις στην κοινότητα του Impact Hub Athens και στην ελληνική πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.socialimpactaward.gr