Στην Λαγουδότρυπα του Αυτοσχεδιασμού.

    Από: Startup Team

Στη Λαγουδότρυπα Του Αυτοσχεδιασμού – Οι Παραστάσεις Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού της ImproVIBE

Η improVIBE www.improvibe.gr είναι η πρώτη και μοναδική σχολή αυτοσχεδιασμού και αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (improv theater) στην Ελλάδα. Ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Μενέλαος Πρόκος, ο οποίος, μετά από 13 χρόνια νομαδικής ζωής σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, αποφάσισε να φέρει αυτή τη μορφή αυτοσχεδιασμού και στην Ελλάδα.

Πάρε τις πιο εντυπωσιακές και ξεκαρδιστικές μορφές θεατρικού αυτοσχεδιασμού και βάλτες στην ίδια παράσταση. Δώστους ένα Σαββατόβραδο, πάρε και το ποτό στο χέρι και έχεις σχηματίσει μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές της Αθήνας!

Η ImproViBE σας προσφέρει μία εξαιρετική βραδιά θεατρικού κωμικού αυτοσχεδιασμού με δύο ομάδες που αποτελούν την αφρόκρεμα του αυτοσχεδιασμού!

Τη βραδιά ανοίγουν οι μοναδικοί Bus Και που δημιουργούν ένα ολόκληρο θεατρικό έργο επί σκηνής. Δύο ηθοποιοί, αμέτρητοι χαρακτήρες. Αυθόρμητα! Ταυτόχρονα!

Αμέσως μετά, Maestro! Δώδεκα ηθοποιοί μάχονται για τη νίκη σε μια ανταγωνιστική μορφή αυτοσχεδιασμού, όπου κριτές είσαστε εσείς, το κοινό! Βαθμολογείτε την κάθε σκηνή, πετάμε από το μπαλκόνι τους ηττημένους και προχωράμε βήμα βήμα προς την ανακήρυξη του άξιου Maestro!!

Δύο ομάδες αυτοσχεδιασμού!
Αστείρευτη φαντασία!
Απερίγραπτη απόλαυση!

Ο ρυθμός του αυτοσχεδιασμού σας περιμένει σε μια μοναδική παράσταση! Ελάτε και δώστε νόημα στο Σαββατόβραδό σας!

Event στο Facebook: www.facebook.com/events/635055586573669/

Πότε: Σάββατο 17 Μαΐου 2014, στις 9.00μμ

Πού: The White Rabbit, Σολωμού 12, Εξάρχεια (χάρτης: goo.gl/maps/RYVc3)

Πόσο: Είσοδος 8 ευρώ, με κρασί ή μπύρα. Δωρεάν είσοδο όταν στο ζάρι φέρετε 6 !

Κρατήσεις: 210.7219352 & 6976.6456815

 

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο ρυθμό του αυτοσχεδιασμού!